Junior & kinder training bij DSTraining

Foto: DSTraining

In september zijn ze bij DSTraining gestart met training voor jongeren en kinderen onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën.

Interesse in een proefles?

Junior & kinder training bij DSTraining

Op maandag bieden we Kids bootcamp om 16 uur, Crosstraining 1416 om 16:45 uur en om 17:30 uur Teens outdoor. Op donderdag bieden we om 16:45 uur Crosstraining 1416 en om 17:30 uur Teens outdoor. Lees hieronder wat deze lessen nu precies inhouden.

    • Bootcamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Onder professionele begeleiding ga je squatten, lunges maken, burpees uitvoeren en zelfs opdrukken / optrekken. Deze training is een gevarieerde, intensieve full body workout. Iedere week is de bootcamp voor kinderen weer anders!
    • Crosstraining 1416 voor tieners van 14 t/m 16 jaar. Crosstraining 1416 is een combinatie van fitness waarbij atletiek, gewichtheffen en gymnastiek worden samengevoegd in één trainingsvorm. Je wisselt veel verschillende oefeningen af in een hoog tempo. Ook goed voor je conditie dus! We werken met een ‘Workout of the Day’ oftewel; de ‘WOD’.
    • Teens outdoor voor tieners van 10 t/m 14 jaar. Kinderen gaan op een leuke manier met de step, mountainbike of rennend naar buiten om diverse oefeningen te doen. Altijd onder goede begeleiding van een van onze instructeurs. Kinderen worden hierdoor sterker, krijgen een beter uithoudingsvermogen en meer zelfvertrouwen. De oefeningen worden op verschillende manieren aangeboden, soms in een estafette en de keer daarna weer een spelvorm.

Vind(en) jouw kind(eren) het leuk om een proefles te doen? Plan via deze proeflesplanner en kies voor de optie ‘Groepsles rooster’ of stuur een email naar [email protected] voor meer informatie.

Reacties

Cookieinstellingen