Kaasmakerij Torenpolderkaas: Kaas met liefde gemaakt en dat proef je!

Foto: Torenpolderkaas

Sinds 2019 heeft Landbouwbedrijf van Dorp naast het melkveebedrijf een eigen kaasmakerij in Fijnaart geopend, genaamd Torenpolderkaas.

Met veel liefde en passie bereidt Torenpolderkaas de kazen in de nieuw gebouwde kaasmakerij. Naast de naturel kazen hebben zij ook verschillende kruidenkazen in het assortiment. Bij Torenpolderkaas worden er rondleidingen gegeven die uitgebreid kunnen worden met een lunch, borrel en/of een kaasproeverij.

Eigen kaas maken in de kaasmakerij

Vanaf heden kunnen er door bezoekers eigen kazen worden gemaakt! Tijdens een ochtend of middag vullend programma wordt er geleerd hoe een kaas te maken, alles over het proces voor, tijdens en na de bereiding en uiteraard een rondleiding door het bedrijf. Aan het einde van de workshop kan de eigengemaakte kaas mee naar huis worden genomen.

Kerstpakketten

Ook kerstpakketten zijn te bestellen bij Torenpolderkaas. Op de website staan verschillende voorbeelden maar pakketten kunnen ook zelf samengesteld worden naar eigen wens.

Nieuwsgierig geworden naar de kazen? Op vrijdag tussen 13.00-17.00 en op zaterdag tussen 10.00-16.00 is de winkel geopend.

  • Dit artikel is mede mogelijk¬†gemaakt door: Torenpolderkaas
  • Adverteren op Roosendaal Nieuws? Klik hier voor meer informatie.

 

Reacties

Cookieinstellingen