Deze week in de spotlight: Harry, een flinke Beagle op zoek naar een actief baasje.

Harry is een grote Beagle reu (schofthoogte 50 cm), een gecastreerde reu van 6-8-2013. Vanwege gezondheidsredenen moet zijn baasje gaan verhuizen en mag hij helaas niet mee, maar ook is er eigenlijk gewoon te weinig tijd voor Harry, waardoor hij niet meer de verzorging en aandacht krijgt die hij verdient.

Daarom is gekozen voor afstand om deze lieverd zo een kans op een nieuw fijn thuis te geven. Harry is een heel vrolijke en enthousiaste hond, vriendelijk naar iedereen. Zoals wel meer Beagles is ook Harry een tikkeltje eigenwijs en luisteren doet hij dan ook vaak alleen wanneer het hem uitkomt. Met een snoepje heb je overigens wel zijn volle aandacht en daar heeft hij ook best een pootje voor over, maar andere commando’s kent hij niet.

Harry moet echter niet te veel snoepen, want zoals te zien is hij een behoorlijk maatje te zwaar en moet hij echt wat gaan afvallen. Zijn baasje heeft daar helaas niet al te veel energie in gestoken en dit zal dan ook even opgebouwd moeten worden. Spelen doet Harry niet, daar heeft hij echt totaal geen interesse in, maar bijvoorbeeld wandelen vindt hij wel leuk. Voorlopig alleen dus nog geen hele lange afstanden. Wat meer beweging in combinatie met de juiste voeding en Harry is in no time een paar kilo’s lichter en waarschijnlijk een stuk energieker, maar in ieder geval fitter.

Deze vrolijke snuffel gaat graag op onderzoek in de tuin, maar lekker luieren is ‘m ook niet vreemd, Harry komt er graag bij liggen op de bank. Even alleen thuis blijven kan hij prima aan en hij is netjes zindelijk. Waaks dan weer niet echt. Met veruit de meeste soortgenootjes kan Harry uitstekend overweg, omgang met katten is hij niet gewend. Dit geldt ook voor een druk huishouden of een gezin met kinderen, Harry leefde enkel met zijn baasje en bazinnetje…

Bent u op zoek naar wat vrolijk gezelschap in huis, lief en een beetje eigenwijs? En houdt u ervan er lekker op uit te gaan met hem? Dan is Harry wellicht ook op zoek naar u! Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:
Tel. nr: 0167-532627
email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen