Piets weerbericht: grondvorst in aankomst

Foto: Pixabay

Vandaag eerst in het zuiden nog regen. Verder bewolking en een bui of een buitje en 9 tot 11 graden met de zon erbij. Vanavond in het noorden nog buitjes, maar vannacht overal droog. In de nacht landinwaarts grondvorst bij +1 en +2 graden. Later vannacht en morgenochtend vroeg landinwaarts kans op wat grondvorst.

Maandag een prima novemberdag met droog weer en geregeld zon. Overdag 7 tot 9 graden. Op de Wadden 10 graden. In de nacht landinwaarts +1 tot -1 graden met grondvorst tot -4 graden in het oosten. Kans op gladheid. Dinsdag veel bewolking en in het noorden wat regen. Overdag 8 tot 10 graden. In Zuid Limburg 6 graden en op de Wadden 11 graden. In de avond en nacht mistkansen. Woensdag droog en regionaal de zon erbij en in de nacht mistkansen, landinwaarts grondvorst. Donderdag een bui en vrijdag buien (misschien winters) en deze dagen overdag 6 of 7 graden gemiddeld. In de nachten boven nul.

Waarschuwing: de komende week in de avonden, nachten en vroege ochtenden en vooral landinwaarts soms plaatselijke gladheid.

Piets Paulusma voor Nieuws.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden