Huis van de week: Von Weberlaan 3 Roosendaal

Foto: Funda / Vermunt Makelaardij B.V.

Vol lof presenteren wij deze zeer ruime, vrijstaande en goed onderhouden villa prachtig gelegen in het geliefde en groenrijke villapark ‘’De Verfraaiing”. De woning is gelegen op een ruim veel privacy biedend hoekperceel van ca. 772 m2 eigen grond.

Bij dit verzorgde familiehuis met een woonoppervlakte van maar liefst 254 m2 kom je niets tekort. Deze woning beschikt onder andere over een royale woonkeuken met Siematic keukenopstelling, sfeervolle woonkamer met haardpartij, 5 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers, aanpandige stenen garage, balkon over de gehele breedte van de woning, oprit voor meerdere auto’s en een uitnodigende tuin met een royaal terras.

Droom je van een groot en praktisch familiehuis? Dan bent je bij ons aan het juiste adres met deze woning!

Indeling
Als je aan komt rijden word je in de straat positief verrast door de groene omgeving. De auto kun je parkeren op je eigen oprit. De oprit biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van minimaal 4 personenauto’s en is v.v. siergrind en sierbestrating. Tevens beschikt de oprit over een autolaadpunt (ter overname) voor je elektrische auto. Na het parkeren heb je de keuze uit een voor- of achterdeur om de woning te betreden. Het voetpad naar de voordeur is ingericht met sierbestrating en een groenrijke tuinafscheiding ten behoeve van jouw privacy en biedt met een poort toegang tot de tuin.

Begane grond:
De ruime ontvangsthal (ca. 15 m2) is v.v. strak stucwerk wand- en plafondafwerking en een wit-zwart geblokte marmeren tegelvloer en biedt toegang tot de woonkeuken, woonkamer, toiletruimte, kantoor- of hobbykamer, kelder, vaste opbergkast, garderobe nis en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De toiletruimte met een marmeren vloer- en lambriseringstegel en strak stucwerk wand- en plafondafwerking is v.v. een hangcloset en een fonteintje.

Altijd al een kantoor of praktijk aan huis, hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen op het wensenlijstje gehad? Deze woning heeft het! De multifunctionele ruimte (ca. 9 m2) met inbouwkast en een nis is afgewerkt met een parketvloer en strak stucwerk wanden en idem plafonds.

Jouw favoriete wijnen bewaren en/of het opbergen van spullen kan in deze ruime en goed geventileerde en altijd droge kelder (ca. 18 m2) vanuit waar eveneens de technische ruimte te bereiken is. De technische ruimte is v.v. de CV Burnhamatic opstelling. Bovenaan de trapopgang is de meterkast gesitueerd (17 lichtnetgroepen en 2 krachtgroepen, waarvan 1 onderverdeler en 1 voor de laadpaal).

De royale en tuingerichte L-vormige Living (ca. 52 m2) ontvangt, door de brede raampartij met openslaande tuindeuren, het maximale aan daglicht. De Living beschikt over een prachtige, tropisch hardhouten parketvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking, sfeervolle gashaard met natuurstenen plateau en schouw.

Het hart van de woning is de woonkeuken die van alle gemakken is voorzien, Zo beschikt de uitgebouwde woonkeuken (ca. 31 m2) over een granieten tegelvloerafwerking, openslaande tuindeuren, spotverlichting, keuken in dubbele opstelling met Siematic keukeninrichting met granieten keukenblad en volledig Miele apparatuur; 5-pits gasfornuis, RVS afzuigkap, vaatwasser, 1 ½ spoelbak, oven, Quooker, magnetron, koelkast en soft close lades.

Tijdens het ontbijt of diner heb je een aangenaam zicht op de tuin. Door het openslaan van de tuindeuren heb je al in de woonkeuken de ultieme tuinbeleving.

Vanuit de keuken is een separate bijkeuken bereikbaar, met een ingebouwde uitstortgootsteen, volledig betegelde wanden en plaats voor een wasmachine en droger.

De tussenhal, met garderobe nis, biedt toegang tot de royale oprit en de ruime berging (ca. 14 m2). De berging is v.v. elektriciteit, praktische betonvloer en een bergzolder. Vanuit de berging is de garage te bereiken.
De garage (ca. 19 m2) beschikt over een elektrische sectionale garagedeur, elektriciteit en een betonvloer.

Eerste verdieping:
De overloop is voorzien van een prachtige Wengé (hardhout) parketvloer en biedt toegang tot maar liefst 5 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de 2de verdieping.

Alle 5 de slaapkamers (resp. ca. 16 m2; 12 m2; 11 m2; 11,5 m2 en 9 m2), waarvan meerdere voorzien zijn van een vaste wastafel en 1 over een Frans balkon, zijn hoogwaardig afgewerkt met een parketvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Vanuit 3 slaapkamers heb je toegang tot het balkon, die nagenoeg over de gehele breedte van de woning loopt. Vanuit de slaapkamers aan de voorzijde en vanaf het balkon heb je een prachtig zicht op de tuin en het openbaar groen met groenrijke bomen.

De functionele badkamer (ca. 8 m2) is voorzien van een marmeren vloer- en wandbetegeling, 2e hangcloset, wastafel, douche, ligbad, inbouw spotverlichting, natuurlijke en mechanische ventilatie, verwarming en veel natuurlijk daglicht.

Tweede verdieping:
Met een vaste trap betreed je de 2e verdieping.
Bergruimte heb je nooit genoeg, deze woning beschikt over een riante bergzolder (ca. 37 m2, gerekend vanaf de 1,5 lijn) met een grote raampartij en een dakraam, vaste kasten en boiler (120 L., eigendom). Op deze verdieping kunnen desgewenst meerdere (slaap)kamers worden gerealiseerd.

Tuin:
De villa is gelegen op een ruim perceel en beschikt hierdoor over een ruime voor- en zijtuin. De groenrijke tuin is gelegen op het zuiden en is hierdoor een heerlijke plek om in de zomermaanden van het buitenleven te genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating, beregeningsinstallatie, gazon, hardstenen terras, diverse beplanting, groenrijke afscheiding en is gedeeltelijk overdekt waardoor je ook heerlijk de schaduw op kunt zoeken in de Nederlandse zomers.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen