De eerste groene stappen in de binnenstad worden gezet

Foto: PixaBay

De binnenstad van Roosendaal wordt groener. Daar is een uitgebreid programma voor. Op een aantal plaatsen moet voor de vergroening uitgebreidere herinrichtingen van de openbare ruimte voor plaatsvinden.

Daarom is besloten om nu alvast op een aantal verbindingen tussen de Markt en de Nieuwe Markt een aantal maatregelen te nemen.

Vanaf 8 maart wordt gestart met plantenbakken in de Jan Snelstraat en Tussen de Markten. Er komt ook groen langs de in- en uitgang van de parkeergarage op de nieuwe Markt. De overige vergroenings-werkzaamheden worden zo snel mogelijk opgepakt. Op locaties waar nog gebouwd gaat worden, zoals bijvoorbeeld op de Dr Braberstraat, wordt met de groene herinrichting gewacht tot na die bouwwerkzaamheden.

Wethouder Cees Lok ( binnenstad): “Ik ben blij dat we nu, op een paar plaatsen in de binnenstad, kunnen starten. Groen levert tenslotte een bijdrage aan de leefbaarheid en het welbevinden van de binnenstad. En met de zomer op komst, is hiermee alvast een mooie groene stap gezet.”

Bron: Gemeente Roosendaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen