Royaal uitgebouwde koopwoning van de week: Vioolstraat 21

Foto: Wijk-Regio Makelaardij B.V.

Wij hebben het genoegen u deze royaal uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met vrijstaande stenen berging en riante oprit aan te bieden. Deze karakteristieke en instapklare woning dateert van het bouwjaar 1953 en is gelegen aan een rustige straat met groenvoorziening aan de voorzijde in de gezellige en gewilde woonwijk Burgerhout op een perceel van 195 m².

Diverse voorzieningen en faciliteiten zijn op loopafstand gesitueerd. De algemene staat van onderhoud is goed, daar de woning is gemoderniseerd en rondom is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Ook is er op de begane grond grotendeels vloerwarming toegepast en zijn er 20 zonnepanelen geïnstalleerd. Tevens is het perceel van een eigen royale oprit voorzien.

Indeling Vioolstraat 21 Roosendaal

Begane grond

Entree
Via de entree, waarin zich de meterkast, de kelderkast en gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje bevinden, is er toegang tot de woonkamer alsmede de kantoor-/hobbykamer. De entree is voorzien van een tegelvloer, stucwanden en een stucplafond.

Woonkamer
De royale woonkamer is voorzien van een houtenvloer, stucwanden en een stucplafond. Vanuit de woonkamer valt er van een vrij uitzicht over het straatbeeld te genieten en is er toegang tot de keuken.

Keuken
De open keuken met een in een hoekopgestelde keukeninrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, diepvries, 5-pits gasstel met afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser voorzien. Het keukenblok is met een natuurstenen blad bedekt. Verder loopt de afwerking van de woonkamer door tot in de keuken. Via de keuken is er toegang tot de kantoor-/werkkamer en de achtertuin.

Kantoor-/werkkamer
De kantoor-/werkkamer kan voor meerdere doeleinden aangewend worden. Deze kamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De afwerking bestaat uit een houtenvloer, stucwanden en een stucplafond. Ook is er een vast bureau in deze kamer aanwezig.

Eerste verdieping

Vanaf de trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is opgesplitst in een overloop, 4 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond.

Slaapkamers
Alle slaapkamers zijn volwaardig van afmeting. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, stucwanden en stucplafonds. Vanuit de achterslaapkamer is er toegang tot het balkon.

Badkamer
De ruime badkamer is praktisch uitgerust. De inrichting bestaat uit een inloopdouche, ligbad, toilet en badkamermeubel met wasgelegenheid. Verder is de badkamer grotendeels van tegelwerk voorzien.

Tweede verdieping

Middels een vaste trapopgang is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder en een zolderkamer. De voorzolder is voorzien van een laminaatvloer, knieschotten, een vaste kast en een dakraam. Op bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en bevindt zich er de omvormer van de zonnepanelen.

Zolderkamer
Ook de zolderkamer kan voor meerdere doeleinden in gebruik worden genomen. Deze zolderkamer is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke en privacy volle achtertuin is middels een zijgang toegankelijk. De aanleg bestaat uit sierbestrating. Vanuit de tuin zijn een aanpandige bergruimte, waarin de CV ketel staat opgesteld, evenals de vrijstaande berging te bereiken.

Berging
De vrijstaande berging is aan de achterzijde van het perceel gesitueerd. Deze berging is voorzien van een betonvloer en elektra. Aan de berging is een overkapping gesitueerd.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als een aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Wijk-Regio Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend in de ruimste zin des woords. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie

  • Meer informatie, foto’s en een bezichtiging ga je naar Wijk-Regio Makelaardij
  • Zelf als makelaar het aanbod in de spotlight zetten? Neem contact op voor de mogelijkheden met [email protected] of bel naar 06 – 36 11 53 48.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen