Na 2 jaar op 1 en 3 jul weer P.Jansen-installatietechniek handbaltoernooien in Heerle

Foto: Handbalvereniging Heerle

Aanstaand weekend is het, na 2 handballoze corona-jaren, weer zo ver: het verrassingstoernooi en het veldhandbaltoernooi van Handbalvereniging Heerle worden weer gespeeld op de velden van sportpark Harella in Heerle.

In 2020 was de vereniging volop in voorbereiding van het 50ste veldhandbaltoernooi, maar in dat jaar stond de wereld ineens op z’n kop. Ook in 2021 ging het feest niet door. Vanaf februari dit jaar begon de organisatie stilletjes te hopen dat de verjaardag van het toernooi alsnog gevierd kon gaan worden. Traditiegetrouw werden de toernooien altijd in het 2e of 3e weekend van juni gepland, maar doordat de competities uitgesteld zijn, wijkt de vereniging voor het eerst uit naar de maand juli. Dat is niet het enige dat anders verliep. De toernooicommissie merkte al snel dat veel mensen óf heel volle weekenden hebben nu alles weer mag en kan, óf de rust juist wel prima vonden en daar nog graag even aan vasthouden. Minder animo dan andere jaren dus, maar voor beide dagen alsnog mooie aantallen voor volwaardig toernooien.

Het verrassingstoernooi op 1 juli is een ludiek toernooi. Iedereen, handbalervaring of niet kon zich inschrijven. Een mix van familieteams, vrienden en bedrijven zal vanaf ca 19.00 u de eerste ballen in de goals gooien. Na afloop is er een feestavond met DJ Gerco. Dit feest is voor iedereen gratis toegankelijk. Op zaterdag wordt alles weer spic en span gemaakt en gaat de vereniging het terrein opbouwen voor het toernooi van zondag. Er worden niet alleen 12 handbalvelden uitgezet op de voetbalvelden van HSC ‘28, de handbalhal wordt ingericht als fantastische binnenspeeltuin met een spelparcours, springkussens en schmink-activiteiten. Buiten worden de kraampjes opgebouwd waar zondag fruit, ijs, hamburgers en sportartikelen verkocht gaan worden. De buitenbar en de terrassen worden klaargezet, de parkeerwachters geïnstrueerd en natuurlijk worden er verjaardagsslingers opgehangen!

Er worden 3 juli zo’n 1000 spelers, begeleiders en bezoekers verwacht. Van 9.30 u tot 17.00 u spelen handbalteams van jong tot oud, van regionaal tot landelijk niveau, hun wedstrijden. De weersvoorspellingen zijn goed, dus wandel of fiets eens langs de sportvelden van Harella (ingang tussen de kerk en de basisschool), iedereen is van harte welkom op de P. Jansen – Installatietechniek-toernooien in Heerle!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen