Asieldier van de week: Kater Garfield

Garfield is een flinke kater, inmiddels gecastreerd en zijn leeftijd wordt geschat op een jaar of 6 à 7 (+/- 2015). Omdat hij een vondeling is, weten we niet zo veel van hem.

Duidelijk is in ieder geval dat Garfield de aandacht die hij nu krijgt, niet gewend is. Vermoedelijk is hij al langer zwervend, maar wij denken eigenlijk dat hij het ‘huiselijke leven’ nooit gekend heeft. Deze lieverd heeft er dan ook even over gedaan om wat uit zijn schulp te komen, is nog regelmatig wat verlegen, maar stiekem heeft Garfield ons inmiddels wel omarmd.

Snelle en onverwachte bewegingen blijven schrikken en dan trekt hij zich het liefst even terug, maar met een rustige aanpak geeft hij je z’n vertrouwen en geniet hij volop van het aanhalen. Wanneer hij echt op zijn gemak is, roept hij je letterlijk ook even. Garfield kan prima overweg met de andere katten, wij weten helaas niet wat hij van honden vindt. Voorlopig zal dat wellicht wat te veel zijn. Omdat hij zelf een rustige kater is en dus nog wat zal moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving, plaatsen we hem niet in een druk huishouden of bij kleine kindjes. Garfield gaat graag af en toe eens buiten kijken en ook gezien zijn afkomst, denken we niet dat hij makkelijk zal kunnen aarden op een appartement, maar je weet nooit…

Bent u op zoek naar een lieve en rustige kater en is dat andersom ook precies wat u te bieden heeft, aangevuld met wat geduld en inzet hem snel vertrouwd te krijgen? Dan is Garfield ook op zoek naar u! Komt u snel eens langs?

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen