Burgemeester feliciteert 65-jarig bruidspaar

Foto: PixaBay

Het echtpaar Bogers-van Meer krijgt maandag 25 juli 2022 om 11.00 uur bezoek van locoburgemeester Evelien van der Star. Het echtpaar viert die dag hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De heer Bogers (88) en mevrouw Bogers-van Meer (87) zijn allebei geboren en getogen in Heerle en wonen al jaren aan de Torenbaan in Heerle. Hun huis is gebouwd door de vader van mevrouw Bogers-van Meer. Ze trouwden in 1957 en kregen twee zoons en een dochter en mogen ook genieten van zes kleinkinderen.

De heer Bogers heeft bij Menken gewerkt en kon met pensioen vanaf het moment dat hij 57 was en mevrouw Bogers-van Meer heeft een winkel in Heerle gehad met huishoudelijke artikelen en cadeaus voor schoolkinderen gehad. Dit was een begrip in het dorp Heerle. Toen haar ouders zorg nodig hadden, is zij met de winkel gestopt en heeft zij zich ontfermd over haar ouders.

Ook is het positief gestemde echtpaar erg actief geweest in de samenleving. De heer Bogers heeft zich 25 jaar ingezet als gemeenteraadslid in voormalig gemeente Wouw en heeft hiervoor dan ook de zilveren erepenning voor mogen ontvangen. Maar ook heeft mevrouw Bogers-van Meer zich 20 jaar ingezet als bestuurslid van het KBO in de Schalm te Heerle.

Locoburgemeester Evelien van der Star gaat a.s. maandag het briljanten bruidspaar namens het gemeentebestuur feliciteren

Reacties

Cookieinstellingen