Koopwoning van de week: Kalsdonksestraat 141 Roosendaal

Foto: Funda / Kuijpers Makelaardij B.V.

Wil je graag een vrijstaande woning die veel ruimte heeft en je helemaal kan indelen naar je eigen zin? Ben jij of je partner creatief en kun je, je zo inbeelden hoe het kan worden? Dan is dit echt een woning voor jullie! Deze woning heeft echter wat extra liefde en aandacht nodig!

Het pand kan gebruikt worden voor diverse ondernemingen in de detailhandel of als kantoorruimte. Ook kan het object alleen volledig bewoond worden. Let op! Het betreft een kluswoning, er is een bouwkundig rapport aanwezig.

Indeling

Begane grond:

Woonkamer
De woonkamer geeft meteen een aangename sfeer en is voorzien van een mooie vloer en strakke wanden. De lichte kamer en ruimte zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat u heerlijk van uw dag kan genieten. Maar wow wat een ruimte heeft deze kamer!

Heerlijk toch alles naar eigen wens invullen, zodat je hier jullie droomwoning van kan maken? Wellicht dat je partner kan laten zien hoe handig deze is!

Ook is het mogelijk om op de begane grond een winkel of praktijkruimte te beginnen. Voorheen was het een antiekwinkel.

Keuken
De keukeninrichting is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat met oven, afzuigkap en een koelkast.

Het fijne van deze keuken is dat deze nog diverse kasten heeft. Ideaal om wat extra levensmiddelen op te slaan. Ook is er nog ruimte om een aparte eettafel neer te zetten. Wellicht dat jij en je partner nog wel een idee hebben om hier jouw droomkeuken van te maken? Vergeet je niet deze energiezuinig te maken? De prijzen van de elektra en gas gaan namelijk flink omhoog.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een mooie maatvoering.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel en een toilet.

Garage
In de garage is er voldoende ruimte om het een en ander op te bergen. De garage is apart bereikbaar aan de achterzijde. Er is aansluitend een enorme werkruimte, ideaal voor te klussen of thuis werkplek te maken. Ook heeft dit plat dak enorm veel ruimte voor het plaatsen van zonnepanelen.

Tuin
De combinatie van zon, schaduw en privacy maken van de fraai aangelegde achtertuin een prettig en aangenaam verblijf. De achtertuin ligt op het noordwesten en biedt de nodige privacy. Uiteraard kunt u van de tuin ook een natuurlijke tuin maken of een plek waar de (klein)kinderen heerlijk kunnen buiten spelen.

De woning is op dit moment ruim opgezet en kan ook nog steeds worden gebruikt voor hobby aan huis, winkelpand of werken aan huis. Zeker in de huidige coronatijd is het fijn om een aparte werkplek te hebben.

Meer informatie:

Bron en foto: Funda / Kuijpers Makelaardij B.V.

Reacties

Cookieinstellingen