Nazomerfestival in het hart van Roosendaalse binnenstad

Foto: Festival op de grens / Wilfred van Tilburg

De Markt van Roosendaal: hét hart van de stad. Voor een festival een perfecte plek om neer te strijken. Waar publiek verwacht en onverwacht in aanraking komt met theater, muziek en dans.

Op zaterdag 10 en zondag 11 september aanstaande vindt hét West-Brabantse nazomerfestival weer plaats: Festival Op de grens.

Dit jaar is het festivalterrein compact en overzichtelijk. Op één voorstelling na vindt alles plaats op de Markt. In de cafés Het Wapen, de Sjoes en de Raatskelder vinden gratis, ludieke cafétheatervoorstellingen plaats. Daarnaast is er een aantal voorstellingen in theatertenten en net zoals vorig jaar worden bezoekers van de Markt verrast met straattheateracts. Voor een hapje of drankje tussendoor kan men terecht bij de Roosendaalse horecaondernemers op de Markt. De enige voorstelling buiten het centrum – die is van de Plattelandscomponist – vindt plaats op het platteland in Stampersgat. Bij het entreeticket van deze voorstelling is busvervoer inbegrepen, opstappen kan vanaf de Markt.

Festival Op de grens heeft aanbod voor jong en oud, voor avonturisten en onervaren theaterbezoekers en is bovendien geschikt voor elke portemonnee. Het straattheater en de cafétheatervoorstellingen zijn gratis. Een ticket voor de overige voorstellingen kost € 7,50, voor de Plattelandscomponist is dat € 10 inclusief vervoer naar de speellocatie. Naast losse tickets is er dit jaar een beperkt aantal dagpassen verkrijgbaar. Voor € 20 kan men alle voorstellingen van één festivaldag bezoeken.

Bestel hier je tickets 

Meer informatie:

 

Reacties

Cookieinstellingen