Jan de Bruijn Band, The Remedy Bluesband, Hendikse

Foto: Nispen Blues

Na twee jaar stil te hebben gelegen als gevolg van de Covid pandemie organiseert de Stichting Nispen Blues weer een Blues avond met drie verschillende bands. Helaas, als gevolg van ontbrekende (subsidie) gelden, tevens de laatste keer.

De Stichting houdt vast aan een van haar belangrijkste uitgangspunten, alle livemuziek evenementen die ze organiseert dienen laagdrempelig, en dus gratis, toegankelijk te zijn. Zonder subsidie is dit helaas niet mogelijk, waardoor de Stichting genoodzaakt is om haar activiteiten te stoppen.

Jan de Bruijn Band

Zanger-gitarist Jan de Bruijn speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart, en heeft z’n Bluessporen meer dan verdiend in het internationale Bluescircuit. Hij heeft met verschillende topformaties (The Crew, Double Brown, Blue Angels, The Gonnabee’z) meerdere albums gemaakt en op podia van grote clubs en festivals gestaan.

Jan schrijft nog steeds veel muziek. Hij is een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op het toneel. Niet voor niets deelde hij podia en studio’s met vele groten der aarde zoals Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Eddie C Campbell, ……..

The Remedy Bluesband

The Remedy Bluesband is een oude bekende voor Nispen Blues; ze openden het Nispen Blues festival in 2018. Ze noemen zichzelf “een energieke band met jonge mannen met een oude ziel”. Naast nummers van de bekende oude Blueshelden zoals Stevie Ray Vaughn, Rory Gallagher en Jimi Hendrix speelt de The Remedy ook werk van nieuwere Blues-talenten zoals Joe Bonamassa, Julian Sas en Kenny Wayne Shepherd. Vanzelfsprekend staan er ook eigen nummers op het repertoire. The Remedy speelt Blues met een vleugje Rock ’n Roll om van elk optreden een feestje te maken.

Hendrikse

Hendrikse (of ook wel Hendrikse Xperience) bestaat uit de singer-songwriter, blues artiest (Rob) Hendrikse bijgestaan door Rolf Ran op bas, Stephan van Helden op lead guitar en Abner Tanghe op drums of cajon. Hendrikse brengt een combinatie van eigen werk en bekende Rock/Blues klassiekers in een eigentijds (Blues) jasje.

Stichting Nispen Blues
Dorpsstraat 69  Nispen
[email protected]
www.nispenblues.nl

  • Zaterdag 17 september aanvang 20:00 uur, gratis entree

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen