Koopwoning van de week: Stationsstraat 71 Roosendaal

Foto: Funda / C&R Makelaars

Houd je van een instapklaar appartement tegenover het station, lees dan vooral verder! Dit hoekappartement op de bovenste verdieping biedt een levendig uitzicht naar alle kanten. Je kan fijn wonen in het centrum met een uitzicht over onder andere de wijk stadsoevers.

Vanuit de centrale moderne hal loop je de trap op of pak je de lift naar de vierde etage. Via de lange gang loop je door naar de slaapkamer, badkamer of woonkamer met keuken. De ruime woonkamer staat in verbinding met de nette keuken welke beschikt over een keramische kookplaat, koelkast, vriezer, een combi-oven en veel lades. In de ruime woonkamer heb je meerdere mogelijkheden tot het creƫren en een zithoek en voluit te kunnen genieten van het leuke uitzicht. In de woonkamer zijn grote raampartijen aanwezig zodat er veel natuurlijk licht binnenkomt! Ook kan je vanuit de woonkamer doorlopen naar het ruime balkon. Hier op het balkon kan je heerlijk genieten van de zon en/of het leuke uitzicht.

Slapen, dromen & douchen
Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer. Hier kan je gemakkelijk een bed kwijt en bovendien beschikt de slaapkamer ook nog eens over een leuk uitzicht! Als wij teruglopen richting de hal kunnen wij naar de badkamer toe. Deze nette badkamer beschikt over een inloopdouche, badkamermeubel met wastafel en een hangend toilet. De warmwatervoorziening loopt via een elektrische boiler (eigendom). Bovendien beschikt het appartement over een berging, deze bevindt zich beneden in het appartementencomplex en biedt fijne mogelijkheden tot opslag. Hier kan je meerdere fietsen kwijt of je kunt het gebruiken als voorraadberging. Mocht je interesse hebben, plan dan zo snel mogelijk een bezichtiging in.

Bijzonderheden:
* Appartement met lift * Tegenover station * 1 slaapkamer * Leuk uitzicht * VVE bijdrage EUR 201,67 waarvan EUR 42,19 voorschot van stookkosten *

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen