Koopwoning van de week: Espenberg 10 Roosendaal

Foto: Funda / Vermunt Makelaardij B.V.

Wonen aan een (voor auto’s) doodlopende straat, in een groene omgeving én in een van de meest gewilde woonwijken van Roosendaal? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar wij hebben het! Met trots presteren wij deze goed geïsoleerde vrijstaande en royale gezinswoning die van alle gemakken is voorzien.

Zo beschikt de woning over maar liefst 5 slaapkamers, oprit, garage, is de woning volledig geïsoleerd en kun je tot in de avonduren genieten van de zon in de royale achtertuin op het zuiden! Wij nemen je graag mee voor een bezichtiging.

Indeling:
De voortuin met oprit leid je naar de voordeur met daarachter de ruime entree. De entree is v.v. een doorlopende tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer, meterkast (7 groepen), open trap met toegang tot de 1ste verdieping en toiletruimte. De verzorgde toiletruimte beschikt over een staand toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.

In de ruime woonkamer (ca. 42 m2) word je aangenaam verrast door de gunstige lichtinval en de ruimte die de kamer biedt. De kamer is v.v. een doorlopende tegelvloer vanuit de entree, gestucte wanden, sfeervolle houthaard en een toegangsdeur naar de tuin.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de dichte woonkeuken (ca. 13 m2) met zicht op de achtertuin. In de keuken staat de wit gekleurde L-vormige keuken opgesteld v.v. een combi oven, vaatwasser, 1 ½ spoelbak, RVS afzuigkap, 5 pits Siemens inductie kookplaat en keukenbladverlichting. De keuken biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een eettafel.

Middels de keuken is de 1ste bijkeuken (ca. 5 m2) te bereiken met de aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de achtertuin en de 2de bijkeuken (ca. 6 m2). De 2de bijkeuken is ideaal in te richten als een kantoorruimte. Vanuit deze ruimte heb je toegang tot de garage en de achtertuin.

De auto kun je altijd veilig en droog parkeren in de garage, maar kan ook zeker dienen als extra bergruimte. De garage is voorzien van elektriciteit en een elektrische bedienbare garagedeur.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de eerste 3 slaapkamers (ca. 19 m2, 12 m2 en 9 m2) en de badkamer. De slaapkamers beschikken over een nette laminaat vloerafwerking. Een van de slaapkamers beschikt over vaste wastafel.

De badkamer (ca. 6 m2) is voorzien van een neutraal gekleurde betegeling, 2de toilet, wastafel, raam en ingebouwde plafondverlichting. Daarnaast beschikt de badkamer over een van de grote wensen van vele woningeigenaren, namelijk een douche én een ligbad.

Tweede verdieping:
Middels de open vaste trap op de overloop is de overloop op de 2de verdieping te bereiken die ruimte biedt aan de cv opstelling en bergruimte achter de knieschotten. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers (ca. 11 m2 en 7 m2) beide v.v. een laminaat vloerafwerking en bergruimte achter de knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde is daarnaast nog v.v. een dakraam.

Tuin:
Na een dag school of werken kom je heerlijk tot rust in de royale achtertuin waar je tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten. In de tuin is er een leuke schakering tussen groen en onderhoudsvriendelijke sierbestrating. De tuin beschikt over meerdere terrassen, een overkapping en een vijver. Middels de dubbele poort aan de zijkant van de woning heb je toegang tot de voortuin.

Meer informatie: 

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen