‘Thuis als thuis niet meer gaat’

Foto: huize Roosdael

Op zaterdag 10 september organiseert Huize Roosdael een open dag. Het monumentale pand aan de Laan van Henegouwen 67a in Roosendaal telt 26 ruime zorgappartementen voor ouderen die door dementie of lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. U bent van harte uitgenodigd om (op afspraak) sfeer te komen proeven tijdens deze open dag.

Kom sfeer proeven op 10 september
Locatiemanager Maurice Vroman laat u graag kennismaken met het woonhuis, het team en de warme en persoonsgerichte zorg die zij geven aan bewoners. Neem voor een persoonlijke rondleiding contact op met hem via 06 – 288 141 01 of [email protected]. Maakt u liever een afspraak op een andere dag, dat kan natuurlijk ook.

Liefdevolle zorg in een luxe omgeving
Zorgvilla Huize Roosdael is gevestigd in een karakteristiek voormalig schoolgebouw in Roosendaal. De ruime zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien, net als de sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Een kok tovert dagelijks de meest heerlijke gerechten op tafel.

Wij bieden niet alleen zorg, maar ook een heel comfortabele manier van leven. Een hecht team van zorgprofessionals staat 24 uur per dag klaar om bewoners een fijne dag te bezorgen. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Wonen bij Compartijn is wonen in comfort!

Meer weten over Huize Roosdael, kijk dan ook eens op www.huizeroosdael.nl (ook hier kunt u zich aanmelden voor de open dag).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen