Asieldier van de week: lieve goedzak Max

Max is een gecastreerde kater van 11-4-2011. Hij is een vondeling, waarvan het baasje zich helaas nooit gemeld heeft. Rustig, erg lief en heel aanhankelijk zijn enkele woorden die beschrijven hoe wij Max hebben mogen leren kennen.

Het is gewoon ‘een lekkere goedzak’, altijd in voor aandacht en volop genietend daarvan. Hij is erg sociaal, zowel naar zijn soortgenootjes als naar ons en begroet iedereen dan ook even vriendelijk. We weten niet of hij ooit omgang met honden gekend heeft, maar ook daar verwachten we eigenlijk niet zo veel problemen. Max heeft zo af en toe nog eens een speelse uitspatting, maar over het algemeen is hij lekker luierend in een mandje te vinden. Vaak is dit bij de deuropening, vanwaar hij de zonnestraaltjes mooi kan meepakken. Soms gaat hij ook even in de buitenren kijken.

We kunnen het nooit met zekerheid zeggen, maar omdat we het idee hebben dat Max niet de behoefte heeft om nog écht aan de wandel te gaan, denken we dat hij wel zal kunnen aarden op een appartement. Dan uiteraard wel met een catproof balkon, zodat hij toch die frisse neus nog kan halen als hij wil…

Wanneer u op zoek bent naar een rustige en hele lieve kater, u het leuk vindt hem regelmatig te voorzien van de nodige knuffeltjes en u daarnaast ook genoeg lekkers voor deze snoeperd in huis heeft, is Max wellicht ook op zoek naar u! Komt u snel eens kennis maken?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen