Hondenwandeling voor goed doel

Foto: CvP

Na 2 jaar coronapauze kunnen we dit jaar op veler verzoek weer een PAWS4PAWS hondenwandeling organiseren. De wandeling vindt plaats op zondag 2 oktober aanstaande. Eerdere edities werden zeer goed ontvangen door de hondenbaasjes in Roosendaal.

Dit jaar is het start en eindpunt van de 3 afstanden (4, 8 of 12 km) niet bij HSP Vierhoeven zoals voorheen, maar bij Thibeau Hondencentrum, Gastelseweg 180. Op die locatie is ook de inmiddels bekende braderie.

De wandelroutes lopen dit keer in (vooral) het noordelijke buitengebied van Roosendaal. Naast de sponsoren van deze wandeleditie (zie poster) staan er nog diverse andere leuke kraampjes op de braderie met van alles voor de hond. Thibeau hondencentrum zal laten zien wat voor werk zij verricht. Je kan je op de dag zelf inschrijven voor een mini-consult. Op de braderie is ook een professionele fotograaf aanwezig die uw hond(en) kan vereeuwigen op een mooie foto.

Voor alle 3 de wandelingen wordt een bescheiden inschrijfbedrag gevraagd. Volwassenen betalen €5,00 en kinderen onder 13 jaar €2,50. Het goede doel van dit jaar is Dierenasiel Canina (Essen). De braderie toegang is gratis toegankelijk. Alle inkomsten gaan naar het goede doel!

Voor inschrijvingen of vragenkuit u mailen naar [email protected]

Het organisatieteam heet alle hondenwandelaars alvast van harte welkom!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen