Koopwoning van de week: Raadhuisstraat 51 Roosendaal

Foto: Funda / Vermunt Makelaardij B.V.

Een woning zoals je ze niet vaak tegenkomt! Uniek wonen in dit sfeervolle herenhuis hartje centrum waarbij je niet alleen verliefd wordt op de karakteristieke gevel met prachtig hoge ramen, maar ook op de stijlvolle en comfortabele afwerking waardoor je jezelf waant in een woning uit een magazine.

In 2020 is de woning geheel gemoderniseerd en voorzien van alle voorzieningen en comfort die je kunt verwachten bij een nieuwbouwwoning. Zo beschikt de woning over volledige isolatie, vloerverwarming, ruime woonkamer met open keuken, 3 royale slaapkamers, ruime badkamer met douche en losstaand bad, sfeervol dakterras én een multifunctionele ruimte ideaal geschikt als bedrijf aan huis of een thuiswerkplek. We nemen je graag mee voor een bezichtiging.

Bekijk de 360 graden viditour van deze woning op onze website

Indeling woning Raadhuisstraat 51 4701 PM Roosendaal
De imposante hal geeft een goede eerste indruk van de sfeer van het huis. Wat meteen opvalt zijn de hoge plafonds, visgraatvloer, paneeldeuren en de chique wit gekleurde houten lambrisering. Vanuit de hal heb je toegang tot de multifunctionele ruimte, de trapopgang naar de 1ste verdieping, de ruime berging (ca. 7 m2), de woonkamer en de toiletruimte.

De multifunctionele ruimte (ca. 15 m2) is ideaal geschikt voor een bedrijf aan huis, thuiswerkplek, speelkamer of hobbykamer. De kamer is voorzien van prachtig hoge ramen met een leuk zicht op de levendige binnenstad en sfeervolle schouw.

Verderop in de hal vinden we de toiletruimte die beschikt over zwart gekleurd sanitair bestaande uit een hangcloset en fonteintje, groen gekleurde tegelwand achter het toilet, stucwerk wanden en mechanische ventilatie.

In de woonkamer kun je even ontsnappen aan het leven in de stad en kom je heerlijk tot rust. De woonkamer (ca. 47 m2) beschikt over een lichtstraat die zorgt voor een fijne lichtinval in de kamer, speelse balkenconstructie die aansluit bij het karakter van het huis, mooie Cinewall met nis voor de tv en daaronder een sfeervolle elektrische sierhaard.

De luxe keuken is een van de eyecatchers van de woonkamer. De keuken (ca. 12 m2) beschikt over een greeploos zwart gekleurde rechte keukenopstelling met beton Ciré Epoxy blad en een kookeiland. Alle apparatuur bestaande uit een grote koelkast, diepvries met 7 lades en de oven zijn netjes ingebouwd in de kastenwand. Daarnaast beschikt het kookeiland over een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging met 4 kookzones, vaatwasser en 1,5 spoelbak.

Wanneer we onze weg vervolgen betreden we de slaapkamer op de begane grond. De kamer (ca. 16 m2) is ruim te noemen en is voorzien van behang wandafwerking en ingebouwde plafondverlichting.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC visgraat vloerafwerking mét vloerverwarming en strak gestucte wanden.

1ste verdieping:
Op de 1ste verdieping vinden we de overloop met toegang tot de 2e slaapkamer, het dakterras, de badkamer, de separate toiletruimte, de wasruimte en de trapopgang naar de 2de verdieping.

In de ruime slaapkamer (ca. 16 m2) heb je door de prachtige hoge ramen een leuk uitzicht en een gunstige lichtinval. De kamer is ruim van omvang en beschikt over een praktische ruimte waar een kleine inloopkast te realiseren is.

De luxe badkamer (ca. 9 m2) is voorzien van witte wandbetegeling gecombineerd met een groene wandtegel en beschikt over een losstaand bad, inloopdouche met regendouche en handdouche, dakraam en een dubbelwastafelmeubel.

De separate toiletruimte is voorzien van eenzelfde afwerking als het toilet beneden en beschikt over een hangend closet en fonteintje.

Het sfeervolle dakterras (ca. 53 m2) is een fijne plek om buiten te zitten en biedt privacy. Het terras is afgewerkt met houten vlonders en biedt ruimte om een comfortabele loungeset, een eettafel en diverse gepotte beplanting te plaatsen. Wanneer je op het dakterras aan het zonnen bent hoef je niet naar beneden te lopen om een koel drankje te pakken. Op de overloop is namelijk een kleine pantry geplaatst met spoelbak en ingebouwde koelkast, ideaal voor de warme zomers.

De 1ste verdieping is voorzien van een PVC visgraat vloerafwerking met vloerverwarming en strak gestucte wanden.

2de verdieping:
Op de 2de verdieping vinden we de technische ruimte met cv-opstelling en de 3e royale slaapkamer met speelse open nok en balkenconstructie. De kamer (ca. 16 m2) beschikt over 2 dakramen en een mooie visgraat vloerafwerking (met vloerverwarming) en strak gestucte wanden.

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen