Asieldieren van de week: heel veel kittens die wachten op een baasje

In onze opvang hebben we naast de leuke honden en katten die we wekelijks graag aan u voorstellen, op dit moment nog zeker 50 kittens op zoek naar een baasje. De oudsten zijn inmiddels zo’n half jaar en de jongste (plaatsbare) een week of 11. Diverse leeftijden dus en ook diverse kleuren.

Sommigen zijn zo aan elkaar gehecht, dat we ze graag samen plaatsen. De karakters verschillen van (nog) erg schuw tot verlegen tot enorm aanhankelijk en alles daar tussenin. Voor allen geldt dat het hartstikke vrolijke katjes zijn, ondeugend en speels, alleen sommigen geven dus nog even voorkeur aan (het vertrouwde van) elkaar in plaats van aan het onbekende aan ons, vaak omdat ze gewoon niet beter weten. Veel van deze kittens zijn namelijk buiten geboren en hebben weken aan omgang met mensen gemist. We benadrukken graag dat het hier niet gaat om wilde kittens, maar echt om niet gesocialiseerde. Alles is nieuw voor ze. Met voldoende tijd, veel geduld en nog meer liefde, worden dit vaak de grootste kroelkontjes…

Al onze kittens hebben tenminste hun eerste inenting gehad, maar in veel gevallen al beide inentingen. Ze zijn allemaal gechipt, welke door ons op uw naam gezet zal worden en ze zijn meerdere keren ontwormd en behandeld tegen diverse uitwendige parasieten. Ze zijn daarnaast nagekeken door onze dierenarts en hebben allemaal hun eigen paspoortje.

Onze website www.dierenopvangarduin.nl wordt dagelijks bijgewerkt en is dus actueel. Uiteraard bent u van harte welkom om ook telefonisch te informeren.

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen