Asieldier van de week: dwergkonijn Keba

Keba is een dwergkonijn, een ongecastreerd rammetje, geboren op 31-5-2021. Deze knappe snuffel is gewend om lekker vrij door het huis rond te huppelen, maar kan dat sindskort niet meer.

Zijn baasje is namelijk afhankelijk van een hulphond en die ging niet goed samen met Keba, waarna gekozen is om afstand te doen. Op zoek dus naar een nieuw baasje, wellicht ook met de mogelijkheid om los te lopen. Zindelijk is hij namelijk, dat zal wellicht weer heel even ‘geoefend’ moeten worden, maar bij ons in de kooi is hij ook heel zuiver. Keba is een rustig konijn, maar heel alert en heeft dan ook alles in de gaten. Wanneer je in de buurt van de kooi komt, staat hij al bij het deurtje voor zijn aaitjes of het nodige lekkers.

Echt héél aanhankelijk kun je hem niet noemen, maar dat lijkt meer onwennigheid dan dat hij het echt niet wil.
Buiten zijn kooi huppelt hij vrolijk rond en nieuwsgierig als hij is, wordt alles dan nader onderzocht. De nodige verse groenten en fruit gaan er goed in en ook met snoepjes weet Keba prima raad…

Bent u op zoek naar wat leven in huis in de vorm van een leuk en gezellig konijn? Dan nodigt Keba u graag uit eens kennis te komen maken!

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen