Koopwoning van de week: Thorbeckelaan 187 Roosendaal

Foto: Funda / C&R Makelaars

Moest je even twee keer kijken? Staat jouw droomhuis écht te koop?! Knijp jezelf nog maar even want dit gebeurt echt! In deze villa vind je ruimte te over, welke bestaat uit 2 woongedeeltes met een totaal woonoppervlak van 302m2.

Een royale woonkamer, een woonkeuken, 5 slaapkamers, garderobekamer, 2 badkamers en ruime zolder boven, een hobbykamer, een kantoor met aparte spreekkamer en toilet op de begane grond. Dit alles op een flink perceel van 954 m2. Het resultaat? Een prachtige diepe tuin met veel privacy. De plek? Ook die is top! Een van de meest populaire woonwijken van Roosendaal, de Tolberg. Kortom, jouw sprookje komt hier uit!

Entree
Je bolide parkeer je op je eigen oprit of in de straat kan ook. Onder de overkapping tref je 2 voordeuren. De linker voordeur brengt je via een eigen entreehal naar de kantoorruimtes/hobbyruimte op de begane grond. Via de rechter voordeur kom je binnen in de lichte hal met garderobe hoek en toegang tot het toilet, de meterkast, de bijkeuken, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
Via de hal kom je in de woonkamer. Dit is de ultieme leefruimte voor elk gezin. Veel ramen zorgen voor een fijn lichtspel, de gashaard en speelse indeling voor de sfeer! De woonkamer biedt ruimte voor meerdere zithoeken en is voorzien van plavuizen en spachtelputz wanden. Aan de voorzijde van de woning vind je de woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Lekker kokkerellen en tafelen gaat hier perfect!

Slapen, dromen & douchen
Terug naar de hal, waar we via de trap de bovenverdieping bereiken. Een badkamer voor jou en één voor de kids. Ideaal toch? Jouw badkamer is voorzien van een bad, douche en badkamermeubel met dubbele wasbak. Die van de kids beschikt over een douche en wastafel. Het toilet is apart te bereiken via de overloop. Daarnaast staan 5 riante slaapkamers tot je beschikking, welke voorzien zijn spachtelputz wanden. Eén van de slaapkamers is voorzien van een garderobekamer. Via de vaste trap bereik je de ruime zolder die dienst doet als bergzolder en CV-ruimte.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 954 m2! De tuin is prachtig aangelegd met veel groen, bestrating, gras en meerdere terrassen De tuin biedt veel privacy. In de zomer kun je hier altijd een plekje in de zon en in de schaduw vinden. Daarnaast vind je hier een grote berging.

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen