Asieldier van de week: lieve Puki

Puki is een poesje, vermoedelijk geboren in 2020. Omdat haar baasje helaas is overleden en ze bij familie of vrienden niet opgevangen kon worden, is ze in de opvang terechtgekomen.

Helaas weten we vrij weinig van haar, anders dan hoe wij deze knappe dame hebben leren kennen. Puki is een heel vrolijk, vriendelijk en lief poesje, maar wel wanneer ze op haar gemak is. De aanwezigheid van andere katten maakt haar wat nerveus en dat laat ze goed merken. Ze houdt ze al blazend en grommend op gepaste afstand en een tik durft ze ook zeker uit te delen. Zo ook naar ons.

Puki is aanhankelijk en wordt graag aangehaald, maar lijkt er niet echt van te genieten doordat ze wat gefrustreerd rondloopt en dat reageert ze af. Omdat het ook bij de andere poezen spanning gaf, hebben we Puki uit de grote groep weggehaald en ze leeft nu al een tijdje met Popeye (kater, al heel lang op zoek naar een thuis), wat na een ietwat stroef begin nu buitengewoon goed gaat. Puki is op haar gemak, komt veel en graag om aandacht vragen en waar ze eerder vooral heel boos was op speelgoed, ziet ze daar inmiddels zo nu en dan ook de lol van in.

Regelmatig gaat deze knappe dame graag eens buiten kijken, iets wat ze bij haar baasje ook gewend was en wanneer de deur dicht is, kent ze daarvoor ook het gebruik van een kattenluikje.

Woont u rustig, zonder andere huisdieren en bent u op zoek naar een lief poesje, maar vindt u het prima dat Puki ook een vrij zelfstandige dame kan zijn en niet persé een ‘echte kroelkat’ is? Dan nodigt ze u graag uit eens kennis te komen maken! En heeft u dan heel misschien ook nog een fijn plekje voor Popeye?

Meer informatie:

Tel. nr: 0167-532627
E-mail: [email protected]
Website: Dierenopvang Arduin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen