Koopwoning van de week: Robijndijk 153 B Roosendaal

Foto: Funda / Heijblom Makelaardij

Een huis waar we allemaal van dromen, een huis uit een boekje en dan ook nog op een heerlijke plek.

Dit huis ligt aan de rand van natuurgebied Visdonk en op korte afstand van De Rucphense heide. Een gebied waar je kunt wandelen, fietsen, recreëren en genieten van het terras van één van de horeca gelegenheden. Mountainbike routes, trimparcours, ruiterpaden nodigen uit om actief te genieten van de prachtige natuur.

En voor de praktische zaken zoals de dagelijkse boodschappen, school en werk is de ligging ook zeer gunstig. Het huis ligt aan de rand van de wijk Kortendijk. Het Dijkcentrum heeft een goed winkelaanbod, er zijn 4 basisscholen en de middelbare scholen grenzen aan de wijk. En moet je wat verder weg voor je werk, dan ben je binnen enkele autominuten op de snelweg richting Breda, Rotterdam of Antwerpen.

Maar eigenlijk hoef je helemaal niet weg, het huis biedt alle comfort en luxe die je je maar kunt wensen!

Een grote living, een geheel nieuwe keuken met alle gemakken, 4 grote slaapkamers, 2 badkamers, een kantoor/praktijkruimte, een badhuis, een zwembad en dat alles op een perceel van bijna 1.000m2

In het afgelopen jaar is het huis helemaal aangepast aan de wensen van vandaag. Strak afgewerkt met mooie materialen, met recht instapklaar! Net als wij verliefd op deze woning? Neem dan contact op voor een bezichtiging!

De entree is ruim, een warm welkom, hier kom je THUIS.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.

Vanuit de hal kun je direct naar de woonkamer maar ook naar de keuken, de bijkeuken of naar boven.

De woonkamer is heerlijk op de tuin gericht, een flinke ruimte maar is zo ingedeeld dat er gezellige knusse hoekjes ontstaan. Aansluitend aan de woonkamer is een kamer die meegroeit met je gezin.. een kinderkamer, speelkamer, gamekamer of chill kamer.

De keuken ligt aan de voorzijde van het huis, praktisch is de buitendeur. De keukeninrichting is sfeervol en compleet. Een mooi werkblad, een Amerikaanse koelkast, afzuigsysteem geïntegreerd in de kookplaat, een koffiezetapparaat en voldoende apparatuur om een heerlijk maaltijd te bereiden voor je gezin of je gasten. In de ruimte tussen de living en de keuken is voldoende plaats voor een grote eettafel.

Op de 1e verdieping ligt aan de achterzijde de grote ouderslaapkamer met de badkamer ensuite en airconditioning. Daarnaast zijn er nog 3 ruime slaapkamers, waarvan de kamer aan de achterzijde met airconditioning. De kamers hebben een speelse indeling met hoge plafonds. De kamers hebben inbouwkasten. Heel handig is de eigen badkamer en apart toilet die deze 3 kamers delen. Ook deze verdieping is weer strak en luxe afgewerkt.

En dan de buiten ruimte.

De oprit is breed en biedt plaats aan meerdere auto’s, een hekwerk met automatische poort en intercom zorgt voor privacy en veiligheid. Aan de oprit grenst de mooie kantoorruimte annex praktijkruimte, de ruimte is voorzien van een mooie inrichting met kasten en een wastafel, tevens is hier een toiletruimte. Dit gebouw heeft een eigen CV ketel en een airco voor de warme dagen. Ideaal om je beroep aan huis uit te voeren, je kunt klanten ontvangen en in huis gaat het gezinsleven ongestoord verder.

De achtertuin wordt omringd door hoge bomen wat een fijn vrij gevoel geeft. Een mooi aangelegd, verwarmd zwembad maakt het plaatje compleet. Bij het zwembad staat een badhuis met een buitenkeuken, een houthaard, een badkamer en een technische ruimte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen