Koopwoning van de week: Dalstraat 2 Roosendaal

Foto: Funda / Vermunt Makelaardij B.V.

Prachtige unieke en royale vrijstaande woning op een schitterende plattelandslocatie waarbij je kunt wonen in een oase van rust en ruimte op een perceel van maar liefst ca. 11.250 m2 eigen grond! (in overleg is minder mogelijk).

Laat je verleiden door de royale woonkamer met uitbouw en serre met zicht op de prachtige tuin met volwassen beplanting, natuurvijver, diverse fruitbomen en een paardenwei. De ruime woonkamer beschikt over een open keuken. In de uitbouw zijn een extra badkamer, slaapkamer en woonkamer met keuken gecreëerd waardoor dit o.a. ideaal geschikt is voor kangoeroebewoning!

De woning wordt omringd door prachtige bomen op eigen grond en door landbouwgrond, terwijl binnen enkele minuten Designer Outlet Roosendaal, de A17 en A58 met uitvalswegen naar Breda, Rotterdam en Antwerpen te bereiken zijn.

Ben jij enthousiast geworden over deze prachtige, landelijk gelegen en vrijstaande woning? Neem dan contact met ons op om de woning te gaan bekijken!

Indeling
Begane grond:
Bij aankomst parkeer je de auto op de royale oprit welke plaats biedt aan meerdere personenauto’s (waarvan er 2 onder de carport geplaatst kunnen worden). Ook je camper of je boottrailer kun je hier makkelijk kwijt. De voortuin is zeer goed onderhouden en v.v. een hekwerk met poort, diverse beplanting, sierbestrating en een gazon. Vanuit de voortuin heb je toegang tot de achterom, garage en voordeur/entree. Ook de uitbouw is middels een aparte deur via de tuin te bereiken.

De hal/entree, met vide, biedt toegang tot de meterkast (11 groepen), woonkamer, kantoorruimte/1ste slaapkamer en de trapopgang naar de 1ste verdieping. De 1ste slaapkamer is eventueel ideaal geschikt als kantoorruimte aan huis.

Bij het binnenstappen van de woonkamer word je aangenaam verrast door de prachtige lichtinval die door de serre naar binnen valt. Daarnaast beschikt de serre over een dubbele schuifpui die, door het openschuiven hiervan, een goede verbinding heeft met het royale buitenterras. Verder is de L-vormige woonkamer v.v. spotverlichting, een tegelvloer en een sfeervolle haardpartij . Aangrenzend is de open-keuken gesitueerd, welke is v.v. een spoelbak, 4-pits elektrische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een Belgische hardstenen keukenblad. Vanuit de keuken is de bijkeuken/gang te bereiken met de wasmachine- en drogeropstelling en 1ste CV opstelling.

De bijkeuken biedt toegang tot de 1ste badkamer en de multifunctionele ruimte die eveneens ideaal geschikt is als kantoor of als sportkamer! De badkamer is v.v. neutrale vloer- en wandtegels, douche, hangcloset, wastafel, designradiator, mechanische ventilatie en een raampje. De multifunctionele ruimte bied toegang tot een tussenhal met 2de CV opstelling, welke de originele woning met de aanbouw verbindt.

De gehele aanbouw is, door het creëren van een badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken en nog een extra kamer, ideaal geschikt voor kangoeroebewoning! Door het creëren van deze faciliteiten in de aanbouw is separate bewoning mogelijk geworden! De keuken beschikt over een spoelbak, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De badkamer is v.v. de 2de wasmachine- en drogeraansluiting, douche, hangcloset, mechanische ventilatie, wastafel, designradiator en neutrale betegeling. De gehele aanbouw beschikt over een tegelvloer met comfortabele vloerverwarming, kunststof kozijnen, openslaande tuindeuren en veel daglicht.
Naast kangoeroebewoning leent deze aanbouw zich ook goed voor een praktijk aan huis, B&B, workshopruimte etc.

1ste verdieping:
De verdieping is onderverdeeld in 2 slaapkamers en een 3de badkamer. Beide slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel, beschikken over praktische bergingsmogelijkheden. De badkamer beschikt over een Sanibroyeur toilet, wastafel, designradiator en een dakkapel met prachtig uitzicht over de riant aangelegde natuurtuin.

Achtertuin:
Een tuin waar velen van dromen!
Laat je verleiden in deze achtertuin door de diverse fruitbomen (zoals appelbomen, perenbomen en walnotenbomen), vijver, uitgestrekt gazon, prachtige bomen en een royaal terras met overkapping. Deze royale tuin biedt voldoende gelegenheid om zelfvoorzienend te worden.
Daarnaast is op het achterste gedeelte van de achtertuin ruimte gecreëerd om paarden te houden! Tevens zijn hier enkele schuilstallen geplaatst. Naast de woning ligt, op eigen grond, een pad naar dit gedeelte waardoor het ook met een paardentrailer te bereiken is.

Aan de zijkant van de woning is een garage gesitueerd, welke onderverdeeld is in een berging met toilet en een garage met bergvide, elektriciteit en een elektrische garagedeur. In de berging is ook de waterpomp geplaatst, die water uit een eigen waterput oppompt. De gehele bebouwing beschikt over een spouw. Daarnaast zijn op de garage maar liefst 12 zonnepanelen geplaatst, welke vanaf het buitenterras niet zichtbaar zijn!

Meer informatie:

Bron: Funda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen