Angel of Australia’ Mirusia verruilt Australische zomer graag voor Brabantse theaters

Foto: Mirusia

Het is eindelijk zo ver: de Nederlands-Australische sopraan Mirusia komt vrijdag 9 december naar Schouwburg De Kring in Roosendaal om het Nederlandse publiek te betoveren met haar engelachtige stem. Vier Kerst samen met Mirusia tijdens Merry & Bright.

Haar laatste twee geplande tours moesten worden afgezegd door de coronapandemie, maar dit seizoen is het dan eindelijk tijd voor Mirusia om terug te keren naar haar tweede thuisland en de harten van haar Nederlandse fans te verwarmen in de koude wintermaanden. Ruim 10 jaar treedt ze op over de hele wereld met André Rieu en zijn Johan Strauss Orkest, maar ook solo stijgt Mirusia tot grote hoogtes. In haar geboorteland Australië stond ze meermalen op nummer één in de poplijsten en wordt ze ook wel ‘Australia’s Songbird’ (Radio 3AW) en ‘a once in a generation voice’ (ABC Radio) genoemd.

Merry & Bright
Samen met de beste muzikanten laat de muze van André Rieu in haar voorstelling Merry & Bright de mooiste melodieën en eigen werk horen. Tijdens dit feestelijke en sprankelende concert komen zelfs de Australische kerstliedjes voorbij. Het belooft een muzikaal, visueel en emotioneel spektakel te worden. Wat is er beter dan daarmee het jaar te eindigen of het nieuwe jaar in te luiden?
Mirusia is met Merry & Bright op vrijdag 9 december te zien in Schouwburg De Kring in Roosendaal.

Kijk voor meer informatie op www.dekringroosendaal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen