Muziekvereniging de Gildezonen organiseert Movie Xperience

Foto: Muziekvereniging de Gildezonen

Na eerdere succesvolle grote voorstellingen pakt muziekvereniging de Gildezonen opnieuw uit. Zoals u inmiddels gewend bent laten ze niets aan het toeval over.

Op zaterdag 19 november 2022, nadat het concert door Corona 2 keer is uitgesteld, nemen ze u deze keer mee in een Movie Xperience. U gaat genieten van de prachtige, en vast ook herkenbare, muziek welke speciaal voor de Gildezonen is gearrangeerd door Bart van Gorp.

Bart heeft al vele malen voor de Gildezonen gearrangeerd, kent de vereniging en levert daarom maatwerk. Dit alles onder de bevlogen begeleiding van Thomas Bruijns. De muziek en filmbeelden zullen worden afgewisseld met spectaculaire lichteffecten. De Gildezonen zouden de Gildezonen niet zijn als ze ook nu weer gastmuzikanten en sollisten hebben uitgenodigd om dit concert te ondersteunen maar er is er nog meer in het verschiet.

Laat u verrassen want wij bieden een totaalbeleving. Neem eens een kijkje op www.gildezonen.nl en bekijk eerdere concerten zodat u zich overtuigd voelt van een heerlijke avond genieten.

De kaarten zijn inmiddels te koop via de website van Schouwburg de Kring.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen