Kom ook naar hét kerstfeest van S&L Zorg!

Foto: S&L zorg

Zorgwijk Sterrebos van S&L Zorg is op vrijdag 9 december voor één dag omgetoverd in kerstsferen. Er wordt die dag een heuse kerstmarkt voor jong en oud georganiseerd van 10.30 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Op de kerstmarkt zijn diverse kramen te vinden van lokale ondernemers. Je kunt er heel veel producten kunt kopen, proeven en bekijken. Je kunt er heerlijke lekkernijen en warme dranken halen. De hele dag is er gezellige muziek en er kunnen winterse spellen gespeeld worden. Kortom, er is heel veel leuks te doen!
Ben je niet bekend met Sterrebos? Navigeer dan naar Onyxdijk 183 c in Roosendaal. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal parkeerplaatsen zijn.

S&L Zorg

Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers biedt S&L Zorg meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Naast diverse woningen in de wijken in de regio, heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk, waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen