VitaSun, de TapParfumBar in Roosendaal

Foto:

Op het dijkcentrum in Roosendaal vind je de gezelligste zonnestudio met TapParfumBar in Roosendaal. Hoge kwaliteit pure parfum voor een betaalbare prijs, bij ons kan het!

Wat is TapParfum?

TapParfum is een hoogwaardig parfummerk met een hervulconcept. Ons assortiment van TapParfum bestaat op dit moment al uit meer dan 160 herkenbare geuren, dus voor iedereen is er een perfecte match. Wij garanderen uitmuntende geuren en een hoogwaardige kwaliteit. Deze parfums bevat tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie). Onze parfums zijn op alcoholbasis en worden gegradeerd als een parfum. Wanneer het flesje leeg is kan je het hervullen en betaal je natuurlijk alleen voor de inhoud.

Hoe vind ik de juiste geur?

In de studio nemen wij je mee in een online geurreis en vinden samen jouw ideale geur. Als je al een favoriete parfum hebt helpen wij je natuurlijk met het vinden van de juiste match.

Hoe betaalbaar is TapParfum?

Al onze geuren zijn verkrijgbaar in 30, 50 of 100ml. Voor een nieuwe geur beginnen de prijzen al vanaf €12,50 en wil jij je flesje laten hervullen dan kan dat al vanaf €10,00.

Nieuwsgierig geworden?

Heel begrijpelijk! Er is niks leuker dan eindelijk voor een kleine prijs al jouw favoriete parfums te scoren. Je kunt van maandag tot en met zaterdag langskomen bij ons in de studio. Graag nog wat meer informatie? Deze kun je vinden bij ons op de website en social media kanalen maar bellen mag natuurlijk ook altijd naar 06-46830262.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen