Studio VitaSun; One Stop Beauty Shop

Foto: Studio VitaSun

Op het dijkcentrum in Roosendaal vind je Studio VitaSun. Wat gestart is als zonnestudio heeft zich ontpopt tot een one-stop-beauty-shop. Van verantwoord en gezond zonnen, tot een gladde huid in de wax-bar. Daarna een mooie geurreis maken met de TapParfum tablet om zo met jouw favoriete geur weer op weg te gaan.

Deskundigheid en advies staan hier centraal waardoor jij precies weet wat je mag en kunt verwachten.

Zonnestudio

In de zonnestudio wordt er door middel van een huidanalyse en intakegesprek een behandelplan voor je opgesteld. Aan de hand van de huidanalyse en jouw wensen krijg je een op maat gemaakt kuuradvies om veilig en verantwoord jouw doelen te bereiken en alle positieve aspecten van het zonlicht te ervaren.

TapParfumBar

Als enige in Roosendaal mag Studio VitaSun zich TapParfumBar noemen. In de TapParfumBar heb je keuze uit 160 herkenbare geuren tegen aantrekkelijk lage prijzen. Kwalitatief hoogstaande pure parfum die je kunt laten hervullen. Met de TapParfum tablet kom je er via een korte vragenlijst achter wat jouw ideale geur is.

Beauty Salon

In de beauty salon kun je terecht voor verschillende behandelingen. Van een prachtige kleur via de Spray-Tan, een gladde huid in onze wax-bar of een stralend witte lach met een van de tandenbleek behandelingen, bij Studio VitaSun kan het allemaal. Als je niet goed weet wat je wilt of welke behandeling geschikt zou zijn voor jou staat het deskundige personeel klaar om je te helpen en te adviseren.

Gift Shop

Wat is er leuker dan jezelf eens te verwennen met luxe producten voor een betaalbare prijs? Het bekende wellnessassortiment van Treatments is een weldaad voor je huid en huiskamer met heerlijke producten die gaan van bodyfoam tot geurstokjes. Keuze uit 4 productlijnen die jou weer helemaal tot jouw zen-moment brengen.

De wasparfum staat garant voor een altijd heerlijk geurende was en is zelfs te gebruiken in je stofzuiger en geurdiffuser. En natuurlijk niet te vergeten, het prachtige assortiment aan zonnebanklotions en aftersun. Alles om jouw huid optimaal te verzorgen en het bruiningsproces te versnellen.

Bij Studio VitaSun staat de gezondheid van jouw huid op één. LICHT IS LEVEN

Studio VitaSun

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen