GEZELLIGE LUNCHES IN DE LEVENSSCHOOL

Foto: Evangelische Gemeenschap Roosendaal

Heeft u behoefte aan meer contacten binnen uw omgeving? Houdt u van een gezellige en lekkere lunch? Dan bent u van harte uitgenodigd op vrijdag 17 maart en/of vrijdag 21 april in de Levensschool aan de Benedendonk 1 in Roosendaal.

De Evangelische Gemeenschap Roosendaal (EGR) organiseert regelmatig activiteiten met als doel sociale contacten te bevorderen. Tweemaal per jaar organiseert een groep vrijwilligers een kledingbeurs die druk bezocht wordt. Veel mensen uit Roosendaal hebben hun weg hier naartoe al gevonden. Voor de schoenendoosactie, waar veel scholen in Roosendaal en omgeving aan meedoen, zijn 3 containers vol schoenendozen in de Levensschool verzameld. Kinderen hebben deze dozen gevuld met kinderspeelgoed, spelletjes en natuurlijk wat snoep. Ook deze containers vinden hun weg naar landen waar kinderen het moeilijk hebben.

Nu staan onze maandelijkse lunches weer op het programma. Wilt u deelnemen aan een van deze twee of beide gratis lunches, geef u dan vooral op via het e-mailadres: [email protected]. Om 11.45 uur gaan de deuren van de Levensschool open en staat een team klaar om u hartelijk te ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen