Kennismaken met Buiten Afscheid op dinsdag 21 maart

Foto:

“Ik ben blij dat ik toch eens even ben komen kijken, het is echt een hele fijne plek om afscheid te nemen.” Dat is een veel gehoorde opmerking van de mensen die gebruikmaken van de inloopgelegenheden bij Buiten Afscheid. En daar achteraan komt vaak: “Maar ik hoop toch dat ik hier voorlopig niet hoef te zijn voor een afscheid!” Tja, en die wens is begrijpelijk.

Buiten Afscheid is een voormalig woonhuis dat is omgebouwd tot afscheidshuis. Hiervoor beschikt het huis uiteraard over een plek waar kan worden opgebaard en een ruimte voor de laatste verzorging.

Samen afscheid nemen op unieke plek

Wat Buiten Afscheid anders maakt dan andere afscheidshuizen zijn de voorzieningen om er zelf te koken en met grotere groepen op een comfortabele manier samen te komen, de 2 gastenverblijven op de eerste verdieping en de fijne badkamer. In de 8.000 m2 tuin kun je in alle privacy wandelen en even tot jezelf komen.

Doordat je het hele huis en de tuin exclusief voor jezelf hebt in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart, kom je ook geen andere rouwenden tegen. Je hebt er alle ruimte om op je eigen manier en tempo met het afscheid om te gaan.

Inloopgelegenheid op 21 maart

Zelf ook benieuwd naar Buiten Afscheid? Kom dan eens langs. De volgende inloopgelegenheid is op dinsdag 21 maart a.s. van 19.00 – 20.30 uur.

Kijk voor je vertrekt nog even naar de status op de website (deze vind je rechts bovenin). Als het afscheidshuis in gebruik is, kan deze avond uiteraard niet doorgaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen