Poes Suus zoekt een warm mandje

Foto:

Suus is een poes, vermoedelijk gesteriliseerd. Haar leeftijd wordt geschat op een jaar of 3 à 4 (+/- 2019). Ze is als vondeling de opvang binnengebracht en ze heeft vermoedelijk het nodige meegemaakt.

Suus lijkt nog niet volledig op haar gemak. Dit heeft tot gevolg dat ze zichzelf extreem aan het likken is met helaas als gevolg diverse kale plekken. Suus is erg toe aan een hopelijk laatste verhuizing!

Suus is een rustige dame, die zich nog makkelijk terugtrekt en afzondert, maar stiekem erg aanhankelijk is. Verlegen past misschien beter bij haar. Het vertrouwen om zelf naar je toe te komen heeft ze nog absoluut niet, maar ze laat zich makkelijk benaderen en aanhalen en geniet volop van de nodige knuffels en kroeltjes. Met veel tijd, nog meer geduld en volop liefde is het waarschijnlijk een kwestie van tijd voor Suus om als zelfverzekerde kroelkont door het huis te lopen of lekker ontspannen languit te durven luieren. Dit heeft dan ook de voorkeur boven spelen.

Deze lieverd heeft haar plekje gevonden bovenop de krabpaal, centraal in haar verblijf, vanwaar ze het overzicht heeft en ook lekker naar buiten kan kijken. Momenteel zit Suus alleen, niet alleen om het zo rustig mogelijk voor haar te houden, maar ook omdat ze wat bang lijkt van de andere katten. Dit zal voor honden vermoedelijk niet anders zijn.

Woont u lekker rustig en bent u op zoek naar een lieve poes. Vindt u het niet erg Suus dan ook alle tijd te geven om te wennen? Dan is zij ook op zoek naar u en nodigt ze u bij deze uit snel eens kennis te maken! Ze logeert bij dierenopvangcentrum Arduin.
Wilt u nog meer informatie kijkt u dan ook eens hier
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen