Albert Heijn Van Beethovenlaan feestelijk heropend

Foto: Martin Hols

Na een grondige verbouwing ging vandaag de Albert Heijn aan de Beethovenlaan 4 in Roosendaal weer open. Medewerkster Cora ‘t Jong, die al 33 jaar bij Albert Heijn werkt, kreeg de eer ‘haar’ winkel officieel te heropenen. Om 11:00 uur knipte zij samen met supermarktmanager Rob van de Rijdt het lintje door. De vernieuwde supermarkt is energiezuinig. Overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt.

De opening was erg gezellig. Veel klanten kwamen vandaag meteen een kijkje nemen. Ze reageren enthousiast, we kregen al veel positieve reacties”, vertelt Rob van de Rijdt. Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Van Beethovenlaan de overgebleven voorraad ter waarde van zo’n 7.500 euro aan de lokale voedselbank. “Erg fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen”, aldus de supermarktmanager. Albert Heijn Van Beethovenlaan is open op maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zondag van 09:00 tot 18:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.

Er is nu volop keuze bij de versafdeling van Albert Heijn Van Beethovenlaan. Er zijn meer verspakketten en het assortiment gekoeld fruit een verssappen is uitgebreid. Bij de nieuwe markthal vind je een uitgebreid assortiment kazen, vleeswaren, droge worsten en kazen.

Ook is het aantal zelfscankassa’s uitgebreid naar tien, maar je kunt ook bij een gewone kassa afrekenen.

   

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen