Just-4-Kids organiseert Qids Qamp voor kinderen in armoedesituaties

Foto: Pixabay

Just-4-Kids, een gastouderbureau in Roosendaal, organiseert ook dit jaar weer het Qids Qamp voor kinderen van Quiet Roosendaal. Het Qids Qamp is een uniek initiatief voor kinderen in armoedesituaties, om hen een leuke ervaring te bieden.

Just-4-Kids begrijpt dat ouders het beste willen voor kinderen, ook wanneer de ouders er zelf niet zijn. Daarom biedt Just-4-Kids persoonlijke opvang in een veilige en huiselijke omgeving, waar kinderen échte persoonlijke aandacht krijgen. Met het Qids Qamp gaan ze nog een stap verder om ook kinderen in armoede een zorgeloze en vreugdevolle tijd te bezorgen.

Quiet Roosendaal is een organisatie die zich inzet voor mensen in armoedesituaties. Ze stimuleren en organiseren lokale solidariteit met mensen in armoede, onder andere via de Quiet Community’s. Deze
samenwerking is voor Just-4-Kids dan ook een logische keuze, ze zetten zich allebei graag in voor een ander.

Even alle zorgen opzij

Het Qids Qamp zal plaatsvinden van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli op het Scouting terrein in Roosendaal. Het kamp belooft een weekend vol avontuur, plezier en nieuwe vriendschappen te worden. Het programma zit boordevol leuke activiteiten en er zal gezorgd worden voor eten, drinken en accommodatie. Voor de ouders van deze kinderen een hele geruststelling dat hun kinderen een onvergetelijk weekend hebben deze zomer en toch even op vakantie kunnen.

De organisatie kijkt vol enthousiasme uit naar de start van het Qids Qamp! We willen lokale bedrijven, organisaties en individuen aanmoedigen om ook een positieve impact te creëren in het leven van deze
kinderen. Kijk op quiet.nl/quiet-roosendaal voor alle initiatieven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen