S&L Zorg organiseert griezeltocht voor jong en oud

Foto: pixabay

Op zaterdag 28 oktober is iedereen welkom om te komen griezelen bij S&L Zorg. Met Halloween voor de deur gaan we samen op griezeltocht. Griezel je mee?

Er zijn veel griezels bij zorgwijk Sterrebos van S&L Zorg gesignaleerd. Weet jij ze allemaal te vinden? Het belooft een spannende tocht te worden! Om niet op te vallen tussen de griezels kun je beter zelf ook verkleed komen.

Na afloop is er een griezelbal met DJ Mollie en ook dansgroep Creative ARt WorX is die avond aanwezig. De griezeltocht start om 19.00 uur op het terrein van Sterrebos. Dit vind je door te navigeren naar Onyxdijk 161 a, 4706LL in Roosendaal. De tocht is  geschikt voor alle leeftijden. Onze griezels stemmen hun gedrag af op de deelnemers.

S&L Zorg

Met bijna 800 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers biedt S&L Zorg meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Naast diverse woningen in de wijken in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk, waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen