December wordt Hartverwarmend

Foto: Koen Mol

Een magische lichtjestocht, wintermarkt, twee schaatsbanen, Roosendaal Light Show en nog veel meer. De hele maand december (tot en met de kerstvakantie) staat in het teken van samen beleven. In stad en dorpen is van alles te doen, zien en ervaren. Roosendaal Citymarketing zet met ‘Hartverwarmend Roosendaal’ deze – en nog veel meer – hartverwarmende activiteiten extra in de spotlight. Ons advies: kijk op de website voor alle activiteiten en maak herinneringen met elkaar. December beleef je samen!

Hartverwarmend Festival

In het weekend van 9 en 10 december is de binnenstad van Roosendaal hét toneel van de tweede editie van het Hartverwarmend Festival. Er zijn activiteiten voor jong en oud die in het teken staan van samen genieten en ontdekken. Waar gezelligheid en naastenliefde centraal staan. Een Magische Lichtjestocht, Wintermarkt en Hartstikke Foute Kersttruien Party zijn enkele voorbeelden.

Schaatsen in Roosendaal of Wouw

Groot en klein, jong en oud, iedereen die kan schaatsen of dat wil leren is vanaf 8 december welkom op de ijsbaan op het Kadeplein (Roosendaal on Ice) of vanaf 9 december op de Markt in Wouw (Wouw on Ice). Beide ijsbanen hebben leuke schaatshulpjes beschikbaar. Dit jaar heeft Roosendaal on Ice tevens een aparte Krabbelbaan waar de allerkleinsten in alle rust hun rondjes kunnen maken.

Roosendaal Light Show

Bij Designer Outlet Roosendaal kun je tot 8 januari tijdens het shoppen genieten van een korte, magische lichtshow. Deze show is dagelijks vanaf 17 uur te bewonderen, elk half uur schittert deze op de toren boven de winkel van Adidas.

Advent-ramen-route

Vanaf 1 december onthult Nispen iedere avond een speciaal versierd en verlicht raam. Elke avond wordt daar één raam aan toegevoegd, net als bij een adventkalender. De versierde ramen vormen samen een sfeervolle wandelroute tijdens de donkere dagen voor kerst. De volledige advent-ramen-route kan van 24 december gelopen worden tot en met 1 januari.

Alle activiteiten

Dit is slechts een greep uit de activiteiten die tijdens Hartverwarmend Roosendaal plaatsvinden. Benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Kijk dan op www.bezoek-roosendaal.nl/hartverwarmend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen