Uitreiking Koninklijke onderscheiding aan Ger Krijnen

Foto: pixabay

Op zaterdagmiddag 6 januari 2024 ontvangt de heer Ger Krijnen (79) rond 14.30 uur een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Han van Midden. Dit speciale moment vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKVV in Roosendaal.

De heer Krijnen is sinds 1988 als vrijwilliger verbonden aan RKVV. Hij heeft zich in verschillende functies ingezet. Onder andere als jeugdtrainer, maar ook bij de verbouwingsactiviteiten van de kantine en als leidinggevende aan vrijwilligersgroepen. Ook nam hij de verantwoordelijkheid voor het volledige onderhoud van het sportpark. Tot op dit moment is de 79-jarige heer Krijnen nog steeds actief betrokken.

Naast zijn activiteiten voor RKVV verzorgt de heer Krijnen al sinds 2004 de mosselmaaltijden voor ouderen bij Boerhaave.

Voor deze activiteiten verdient decorandus een Koninklijke onderscheiding. De onderscheiding is een erkenning voor zijn langdurige en waardevolle inzet ten behoeve van de lokale gemeenschap. De heer Krijnen wordt Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen