Tech zien, doen en ervaren tijdens Game On voor 2500 leerlingen

Foto:

Op maandag 3 en dinsdag 4 juni staat de kunstijsbaan in Breda helemaal in het teken van techniek en technologie. Tijdens deze twee dagen bezoeken 2.500 leerlingen uit West-Brabant het jaarlijkse event Game On.

Ruim 20 scholen en ongeveer 40 bedrijven ontmoeten elkaar. Het doel is om techniek op een leuke, interactieve manier onder de aandacht te brengen van eerste en tweede klassers van het voortgezet onderwijs.

“Doen” is het sleutelwoord

De bedrijven die aanwezig zijn op dit event willen niet alleen laten zien hoe boeiend de wereld van techniek en technologie is. Ze laten het vooral ook ervaren. Op deze manier hopen ze dat jongeren een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is. En dat er misschien wel een vonkje overslaat voor een opleiding en fantastische carrière in één van de 7 werelden van techniek. 

Voor de 5e keer

Game On wordt nu voor het 5e jaar georganiseerd. Hét bewijs dat onderwijs, overheid en bedrijfsleven het belang inzien van een dergelijk event. De roep om technisch opgeleide leerlingen/studenten is groot. Het is dus nodig jongeren al vroeg voor leren en werken in deze sector te interesseren. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen