Felicitaties voor 65-jarig bruidspaar

Foto: pixabay

Het echtpaar van Ineveld-Nuiten vierde 25 juni j.l. hun 65-jarig huwelijksjubileum. Burgemeester Mark Buijs bezoekt hen op vrijdag 28 juni rond 13.30 uur om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren met hun briljanten huwelijk.

De heer John van Ineveld (85) is geboren en getogen in Roosendaal en heeft gewerkt bij de post. Zijn vrouw, mevrouw Corrie van Ineveld-Nuiten (83) is geboren in Oud Gastel en was interieurverzorgster. Ze zijn met elkaar getrouwd op 25 juni 1959.

Daarna zijn ze in de Westrand gaan wonen en kregen 7 jaar later een zoon. Vervolgens zijn ze verhuisd naar de Kroeven en daar wonen ze nog steeds met veel plezier.

Meneer en mevrouw Van Ineveld hebben 5 kleinkinderen. Ze pasten vaak op en hebben er met alle liefde veel voor gedaan. Ze genieten nog steeds van hun kleinkinderen. Inmiddels zijn er ook 5 achterkleinkinderen, waarmee ze nog steeds fanatiek spelen.

De heer van Ineveld heeft zelf heel veel gefietst op zijn wielrenfiets. Tegenwoordig houdt hij het bij het kijken naar het wielrennen, waarbij hij altijd uitkijkt naar de Tour de France. Mevrouw van Ineveld puzzelt en leest graag en gaat wekelijks nog naar de bingo en sjoelmiddag. Ze wandelt wekelijks nog lekker naar de Markt.

Beiden zijn in goede conditie en samen fietsen ze graag om lekker in beweging te blijven. Ze staan nog midden in het leven en zijn regelmatig op feestjes of verjaardagen te vinden. Volgens de kleinkinderen is het echtpaar nog steeds verliefd op elkaar en wat is er mooier dan op deze manier je briljanten huwelijksjubileum te mogen vieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen