Creatieve ondernemer gezocht voor veelzijdige nieuwe Roosendaalse stedenapp

10 aug , 7:31 nieuws
mock up bredaapp voor renejpg
Met De Roosendaalse Stedenapp heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van het vinden van de beste restaurants en cafés tot het ontdekken van verborgen juweeltjes en culturele hotspots, deze app heeft het allemaal.
Ook bevat de handige app een overzicht van het lokale nieuws. Alle sport- en muziekverenigingen staan overzichtelijk in kaart gebracht en als je op zoek bent naar een bedrijf, vakman of gitaarleraar uit Roosendaal (of uit je wijk), dan is deze zo gevonden. Wil jij de eigenaar zijn van deze nieuwe veelzijdige app?
"Enkele minuten op de app en je bent weer helemaal bij!"
Meer dan alleen een nieuwsapp 
De app bevat een schat aan informatie over evenementen, tentoonstellingen en activiteiten die plaatsvinden in de stad. Of je nu op zoek bent naar live muziekoptredens, cultuur, sport of leuke activiteiten om met je kind(eren) te doen. In de app komt de meest complete agenda van Roosendaal te staan.
Na De Breda App is Leyten Media op zoek naar creatieve ondernemers die van aanpakken weten, die in Roosendaal en in andere gemeentes trots zijn op hun stad, 'handig' zijn met taal en social media en het leuk vinden naar Roosendaalse evenementen te gaan.
Creatieve ondernemer gezocht
Kijk eens wat je van De Breda App vindt en of je dat leuk vindt om in Roosendaal te exploiteren? Stuur een mailtje naar [email protected] en laat ons weten of je dat alleen wilt oppakken of als bedrijf. Bijvoorbeeld als social media bedrijf of naar je huidige winkel of webshop.
De Breda App nu te downloaden via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.
Roosendaal App