Happy zoekt een nieuw baasje

30 jun 2016, 10:52 nieuws
happy hond
Happy is een kruising van een Amerikaanse bulldog met een Cane Corso. Ze is een teefje, geboren op 31-12-2007. Happy is bij ons gekomen omdat ze te druk is voor het gezin.
Ondanks haar leeftijd zit ze nog vol energie. Ze vindt het heerlijk om een eind te gaan lopen en om lekker te spelen . Happy is zoals haar naam al zegt, een ontzettende vrolijke en lieve hond, die erg goed luistert. Ze is ontzettend speels, en kan soms nogal wat ruw zijn met spelen voor kleine kinderen. Ze bedoelt dit niet kwaad, maar ze is gewoon erg enthousiast met spelen. Ze is ook erg aanhankelijk en komt dan ook graag lekker bij je liggen om te kroelen. Deze aanhankelijke meid kan goed met andere honden overweg en kinderen vanaf 12 jaar oud. Met katten kon ze in het verleden ook overweg en alleen zijn is voor deze vrolijke viervoeter ook geen probleem.

Meer informatie

De openingstijden van het asiel zijn van maandag t/m zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Tijdens openingstijden bent u van harte welkom wanneer u zoekende bent naar een leuke nieuwe huisgenoot. Telefonisch zijn we bereikbaar vanaf 8.30 uur.
Weggelopen huisdieren zijn UITSLUITEND terug te halen op onze openingstijden tegen de geldende vergoedingen. Voor alle dieren die vanuit ons asiel herplaatst worden geldt een proeftijd van 2 maanden.