Felicitaties voor 100-jarige inwoner

24 aug , 10:56 nieuws
happy birthday 5943259 1280
Mevrouw Toos van de Watering-Schepers wordt op maandag 26 augustus 100 jaar. Burgemeester Mark Buijs bezoekt haar hiervoor op 26 augustus om 14.15 uur om haar namens het gemeentebestuur te feliciteren met haar verjaardag. 
Mevrouw Van de Watering-Schepers is geboren op 26 augustus 1924 in Wouw, als oudste van drie kinderen. Haar jeugd stond in het teken van het helpen op de boerderij van haar ouders en in het café "Den Bonten Os", dat zij aan de Roosendaalsestraat runden. Hoewel zij al op haar twaalfde moest gaan werken, volgde ze later haar passie voor mode en werd coupeuse, bekend om haar zelfgemaakte jurken en trouwjurken. 
Na de oorlog ontmoette ze haar man, met wie ze in 1949 trouwde. Samen bouwden ze een leven op in Roosendaal, waar ze een zoon en een dochter kregen. 
Op haar 65e behaalde ze nog haar A- en B-zwemdiploma, en tot haar 85e zwom ze wekelijks met vriendinnen. 
Familie en sociale contacten hebben altijd centraal gestaan in haar leven. Ook nu nog volgt ze het nieuws op de voet en houdt ze nauw contact met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. 
Ondanks haar brozere gezondheid blijft mevrouw Van de Watering-Schepers actief; vorige week deed ze voor de vierde keer mee aan de wandel 3-daagse in het St. Elisabeth Woonzorgcentrum, waar ze tegenwoordig woont.