Lekker eten voor minima in het klooster van Mariadal

15 dec 2016, 10:25 nieuws
img 8884
In samenwerking met Stichting We all care 4 you en kok Peter Kesseler uit Roosendaal verzorgen zij samen 1 keer per maand een 3 gangen diner voor maar 7,50 p.p. inclusief drinken.
De gasten werden warm ontvangen aan de deur van het klooster van Mariadal. Van hieruit werden de gasten naar een gezellige zaal begeleid waar het dit keer in het thema kerst was versierd. Ook was er een bandje aanwezig die geheel vrijwillig kwam spelen voor een muzikaal cadeautje.

Doel van de stichting

Stichting We all care 4 you organiseert dit zo dat de mensen die onder de minima moeten leven ook de kans krijgen om lekker buiten de deur te kunnen eten. Natuurlijk is dit ook goed voor de sociale contacten onderling omdat de meeste mensen die in deze situatie zich afzonderen van de buitenwereld is dit natuurlijk ideaal om samen lekker te kletsen en natuurlijk ook om elkaars verhalen te horen en eventueel ook om elkaar te steunen en voor nieuwe vrienden te maken.
Stichting We all care 4 you zoekt donateurs voor de mensen die ook graag mee zouden willen eten maar dit eigelijk niet kunnen betalen. Zij moeten geld vragen om de ingrediënten te kunnen te betalen. Mocht u zich geroepen voelen om een kleine donatie te willen geven in de vorm van geld of in de vorm van voedsel, dan horen zij graag van u.