Morgen start de Avondwandeldriedaagse van Nispen

Avonddriedaagse 2014
Avonddriedaagse 2014
Foto: Trim Gym Club Nispen

Op 10, 11 en 12 juni vindt de 41e Avondwandeldriedaagse van de Trim Gym Club in Nispen plaats. De organisatie hoopt op zo’n 200 deelnemers en lekker wandelweer.

Inschrijven kan morgen vanaf 18.30 uur bij Café De Gouden Leeuw. Het vertrek is om 19.00 uur. Dit jaar is er weer een mini-route van ongeveer 3 kilometer voor de kleintjes. Verder zijn er twee routes van ongeveer 5 en 11 kilometer.

“Voor de 11 kilometer is niet zoveel animo meer. Twintig, dertig man misschien. Maar we hebben de routes nu eenmaal liggen. Die zijn hetzelfde als vorig jaar, dus het is een kleine moeite om ook de langste route aan te bieden,” vertelt Nellie Kemps, secretaris van de Trim Gym Club.

200 deelnemers

Vorig jaar startte de organisatie met een mini-route voor de wandelaars met de kortste beentjes. Prompt steeg het aantal deelnemers tot tegen de tweehonderd. Dit jaar hoopt Kemps dat er ook weer vele Nispenaren en wandelaars van buiten Nispen de weg weten te vinden naar Café De Gouden Leeuw.

Harmonie St. Caecilia

Vrijdag wacht harmonie St. Caecilia de lopers op bij De Lind. Met het muziekkorps erbij gaan de lopers naar de loods van Jack Siemons aan de Essenseweg. Langs de route staan vast wel wat opa’s en oma’s met een bloemetje of een traktatie. In de loods worden de medailles uitgereikt en begint aansluitend de MusicExperience Nispen 2015.

  • Kosten €3,00 per persoon.
  • Als je minstens 2 van de 3 dagen meeloopt, krijg je vrijdag een medaille.
  • Meer weten? Kijk op de website van de Trim Gym Club.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen