2e editie NK Wokslee in Ruchpen

09 mrt 2016, 11:20 sport
nk wokslee skidome rupchen
Op zondag 13 maart van 15:00 tot 18:00 uur vindt de tweede editie van het NK Wokslee plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een race in een slee in de vorm van een grote wok.
Wie nog kans wil maken op de titel ‘Wokslee kampioen 2016’ en de hoofdprijs, een avond culinair genieten bij sterrenrestaurant ‘De Librije’ t.w.v. €400,-, moet er snel bij zijn. De inschrijvingen stromen al ruimschoots binnen. Waaghalzen die denken dat zij alles in huis hebben om het snelste van de piste naar beneden te glijden kunnen zich inschrijven via www.wokslee.nl .

Win toffe prijzen

Het NK Wokslee vindt plaats in de skihal van Skidôme Rucphen. Met een in winterse sferen gehulde piste, après-ski muziek en lekker eten belooft het een dag vol gezelligheid, hilariteit en sneeuwpret te worden. Daarnaast mag de nodige competitie natuurlijk ook niet ontbreken. De drie deelnemers die met hun skills als snelste de finish weten te bereiken winnen gave prijzen. Naast de hoofdprijs voor de winnaar maken de deelnemers kans op icekarten bij Skidôme en kaartjes voor Taste of Amsterdam. Ook de woksleeër in de origineelste outfit wint een ‘luchtige’ prijs. Monique Smit zal met haar Volendamse enthousiasme de deelnemers uitdagen zich van hun beste kant te laten zien.

Aanmoedigen deelnemers

Wie de deelnemers wil komen aanmoedigen is van harte welkom. De Go-Tan Wokbus staat klaar om iedereen van een lekker hapje te voorzien na alle lichamelijke inspanning. Zowel de deelnemers als de supporters mogen hier geheel gratis van genieten. Uiteraard zal ook de warme chocolademelk en glühwein niet ontbreken.
Inschrijving Iedereen van 16 jaar of ouder die de overwinning al ruikt kan zich tot en met 12 maart gratis inschrijven op www.wokslee.nl .