Bekeren Bristoldames tegen Barendrecht

Foto: Bristol Team

De dames van Bristol gaan woensdag 7 september hun bekercompetitie starten tegen Barendrecht 2. Om 20:00 uur is de aftrap in sporthal In de Roos. Het is de tweede officiële wedstrijd die ze gaan spelen in Roosendaal. Een week later staat de opening van de reguliere competitie op het programma.

Het heeft voeten en aarde gekost om de dames hun thuiswedstrijden in de Roos te laten afwerken. Zelfs ritjes naar Zeist bleek toch de moeite waard om uiteindelijk toestemming te krijgen. Binnen de meiden groep was natuurlijk de opluchting groot want de wekelijkse uitwedstrijden is daarmee van de baan. Tot aan twee jaar geleden speelde zij hun thuiswedstrijden in topsportcentrum Rotterdam. De selectie van de dames bestaat uit: Achley Heskes(K), Wahiba Didi, Francien Buurstee, Lesley Heuser, Carlijn Timmermans, Ashley de Bie, Corina Luijks, Marieke Voeten, Melissa v Nijnatten, Sharon v/d Eeden. Tess v/d Laan en Marieke Constandse maken als reserve de groep compleet.

Je bent van harte welkom woensdag 7 september om 20:00 uur landelijke hoofdklasse KNVB zaalvoetbal. Aangezien Bristol haar 40 jarig jubileum jaar ingaat  is er dankzij een nieuwe sponsor een nieuwe website online. Meer info op bristolteam.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen