Spaaractie voetbalplaatjes R.K.V.V.Roosendaal

Foto: Plus van Gurp

De spelers van R.K.V.V. Roosendaal zijn afgelopen najaar op de foto gezet en door Plus van Gurp in een fantastisch album verenigd. Alle elftallen en spelers van R.K.V.V.Roosendaal van het voetbal seizoen 2016/2017 staan erin.

Op zaterdag ochtend 21 januari omstreeks 08.30 uur zal het eerste exemplaar worden overhandigd aan de voorzitter van RKVV Roosendaal Peter Muller, waarna op zondag 22 januari de actie gaat draaien bij Plus van Gurp aan het Tolbergcentrum 172 in Roosendaal. De actie loopt tot en met 18 maart.

Heb jij de linksback van het vierde al?

In de winkel wordt het een groot voetbalfeest. Tegen de wand en in de gangpaden hangen zelfs honderden portretten van de spelers op. Dit alles in de stijl van RKVV Roosendaal. Het winkelend publiek zal ogen te kort komen.  Het is toch weer even iets anders dan AJAX, Feijenoord, PSV verzamelen of Anass Achahbar, Tom Beugelsdijk of Samuel Armenteros. Het zijn gewoon de voetballers van RKVV Roosendaal 15 of de spelers van JO15-6!

Elke speler die op de foto is geweest van RKVV Roosendaal ontvangt gratis een prachtig voetbal album. In de winkel is er nog voor de liefhebbers een kleine voorraad aanwezig welke tegen een prijs van 4.95 gekocht kan worden.

Bij aankoop van € 10,00 aan boodschappen (exclusief postzegels, tabak en sigaretten, uitgekeerd statiegeld, drogisterijartikelen en zuigelingenvoeding) kan men een zakje voetbalplaatjes kopen tegen betaling van € 0,10.

Dit dubbeltje is bestemd voor voetbalclub RKVV Roosendaal. Hoe meer er dus gespaard wordt hoe hoger het uiteindelijke SPONSORBEDRAG voor de vereniging. Ook zijn er gedurende de actie week voetbalplaatjes te verkrijgen bij speciale actie artikelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen