Vrijwilligers GEZOCHT voor De Draai

Foto: De Draai

Voor de aankomende editie is De Draai van de Kaai op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (vanaf 16 jaar).

De Draai is op zoek naar een enthousiaste ICT-er die ondersteuning kan bieden bij de gehele personeelsplanning van het evenement. Tijdens De Draai zijn maar liefst 150 vrijwilligers actief. De wielercommissie heeft nog plaats voor oversteekcontroleurs en bochtcommissarissen. Ben je wielerfan? Meld je dan aan bij de wielercommissie en bekijk de renners van dichtbij. De Draai is ook nog op zoek naar vrijwilligers die de kassaposten willen bemannen.

De werkzaamheden vinden plaats op zondag 30 en/of maandag 31 juli tussen 09.00 en 22.00 uur. Naast de inzet ontvangen de vrijwilligers een lunchpakket, drinken, een T-shirt, vrijwilligersvergoeding, maar bovenal een waanzinnige dag. Verdien individueel, met een groep vrienden of sportclub een extra zakcentje.

Nieuwe koers

Zondag 30 juli worden race- en mountainbike toertochten gereden over diverse afstanden. Als afsluiting wordt een fan- en businessmiddag georganiseerd. Aanmelden voor de Draai Tour Classic is mogelijk via de website. Maandag 31 juli wordt de 38e Draai van de Kaai gereden. Een geheel nieuwe opzet met een profkoers over 120 km, een Fixed Gear Race, dames profkoers, jeugd omnium en sportklasse amateurs. Kortom een compleet dagprogramma met natuurlijk ook livemuziek op het evenemententerrein.

Aanmelden en contact

Maak deel uit van dit unieke en grootste evenement! Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden via de commissie Personeel & Organisatie. Neem contact op met Joop Verkerk via [email protected] onder vermelding van je naam, e-mail, leeftijd en voorkeur voor functie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen