Winst voor de Bristol/Osaka teams

Zowel de heren als de dames hebben de drie punten mee naar Roosendaal genomen. Zie hieronder de verslagen.

De heren moesten aantreden tegen de reserves van Fc Eindhoven en wisten nipt te winnen met 3-4. De gasten kwamen op een 1-0 achterstand, maar voor rust maakten ze nog gelijk. Hier bleef het lang bij totdat Fc Eindhoven weer op voorsprong kwam. Acht minuten voor tijd gooide Bristol/Osaka het roer om. Het ging volledig druk zetten op de tegenstander wat resulteerden in tegentreffers. De scheidstrechter uit Etten Leur liet diep in de blessuretijd Eindhoven nog terug komen, maar hij kon het na vier extra minuten niet langer maken om het spel te rekken Dankzij doelpunten van Achraf Choutier, Anwar Tarfit, Anas El GamaliĀ  en Yassin Malhaoui werd er met 3-4 gewonnen. Met dit resultaat haalt het de 100% score tot nu toe.

De dames deden precies hetzelfde. In Rotterdam versloeg het HBSS met 2-7. In de eerste helft lag het tempo veel te laag van de dames. Er werd niet agressief genoeg gespeeld. Met een niet al te grote voorsprong gingen zijn rusten. In de tweede helft zochten ze meer de combinatie`s en ginge het beter lopen. HBSS kon het tempo niet meer volgen. Noami Pesman lijkt haar draai gevonden te hebben. Zij wist 4x het net te vinden. De andere doelpunten kwamen op naam van Wahiba Didi 2x en Corina Luijks.